Η αποστολή του Ολυμπιακού για Γουλβς

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της Πέμπτης με την Γουλβς στο «Μολινό» και θα ταξιδέψει στην Αγγλία με τις γνωστές απουσίες.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την Γουλβς την Πέμπτη στην Αγγλία για τον επαναληπτικό των «16» του UEFA Europa League.

Ο Ολυμπιακός

δεν θα έχει στην διάθεση του τον Σα, τον Σουντανί αλλά και τον Σεμέδο. Ο Σεμέδο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής καθώς είναι τιμωρημένος, αλλά σε περίπτωση που προκριθούν οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψει στην Γερμανία για το Final 8 του Europa League.

Αναλυτικά, οι εκλεκτοί του Μαρτίνς: Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Καφού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μαρτίνης, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σεμέδο, Σουρλής, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Ξενιτίδης.

Την Τετάρτη (5/8) στις 10:00 θα αναχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού για το Γουλβερχάμπτον, όπου την Πέμπτη (6/8) θα αναμετρηθεί με τη Γουλβς για τους «16» του UEFA Europa League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ομάδας:

Τετάρτη 5/8

10:00 Αναχώρηση της αποστολής για το Birmingham.

18:30 (τοπική ώρα) Διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με τον κ. Πέδρο Μαρτίνς και τον Παπέ Σισέ.

19:00 (τοπική ώρα) Είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της ομάδας (ανοιχτή στα ΜΜΕ για 15 λεπτά)

Πέμπτη 6/8

20:00 (τοπική ώρα) Γουλβς–ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο Molineux Stadium.

Keywords
Τυχαία Θέματα