Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τα επεισόδια στη Λ/σο- Συνελήφθη ο διοργανωτής

Σε 13 συνολικά συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με τα χθεσινοβραδινά έκτροπα στη Λεμεσό, μεταξύ αυτών και το πρόσωπο που θεωρείται ο διοργανωτής της πορείας διαμαρτυρίας, που πραγματοποιήθηκε σε σχέση με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο Μεταναστευτικό και τα όσα διαδραματίστηκαν πρόσφατα στη Χλώρακα. Πέντε άτομα κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν επίθεση.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, γύρω στις 19:30 χθες, συγκεντρώθηκαν σταδιακά στο χώρο στάθμευσης του ΓΣΟ

στη Λεμεσό γύρω στα 500 άτομα, τα οποία στη συνέχεια πορεύτηκαν προς τον χώρο της επίχωσης.

«Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα 12 πρόσωπα. Αριθμός προσώπων είχε προβεί σε κακόβουλες ζημιές σε προθήκες καταστημάτων στον παραλιακό, ενώ τέθηκαν φωτιές σε καλάθους απορριμμάτων», προστίθεται.

Περαιτέρω, συνεχίζει η ανακοίνωση, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα ακόμη ένα πρόσωπο, το οποίο φέρεται να είναι ο διοργανωτής της εκδήλωσης. Όλοι οι συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, πέντε πρόσωπα κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι δέχθηκαν επίθεση από άγνωστα τους πρόσωπα, τα οποία τα κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματος τους. Όλοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης: 

Χαμός στην εκδήλωση διαμαρτυρίας στη Λεμεσό- 13 συλλήψεις, 5 τραυματίες (vids)

Συγκλονίζει γυναίκα που της διέλυσαν το κατάστημα στη Λεμεσό: «Έχω 4 παιδιά»

Χάος στη Λεμεσό:Φωτιές,επιθέσεις σε αλλοδαπούς και ζημιές σε καταστήματα(VIDS)

Επεισόδια στη Λεμεσό: Χειροπέδες σε επτά πρόσωπα

Keywords
Τυχαία Θέματα