Η "μεταγραφή" Κίναν και το παρασκήνιο της επιστροφής του!

Όπως έγινε γνωστό από το Σάββατο ο Κύπριος γυμναστής Παύλος Κίναν, επιστρέφει στην Ομόνοια. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι κι’ αυτή μία εξίσου καλή «μεταγραφή» για το τριφύλλι, αφού η επιστροφή του Κίναν στο Γέρι είναι μία εξέλιξη που σκόρπισε ικανοποίηση και στους ποδοσφαιριστές αφού με αρκετούς από αυτούς διατηρεί μία πολύ καλή σχέση.

Είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος δεν ακολουθεί τον Κώστα Καϊάφα στην ομάδα του (Ένωση), όχι γιατί δεν ήθελε, αλλά περισσότερο λόγω απόστασης. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που η Ομόνοια έμαθε ότι ο Κίναν

δεν πήγε στην Ένωση, με αστραπιαίες κινήσεις, έγινε η προσέγγιση και ακολούθως ήρθε και η… ανακοίνωση, αφού συναντήθηκε πρώτα με τον Νταμπίζα το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο ίδιος ακόμη και μετά όταν έφυγε από την Ομόνοια και πήγε στον Άρη, διατηρούσε σχέσεις με κάποιους ποδοσφαιριστές η Ομόνοια είναι σαν οικογένεια για εκείνον, ενώ ο ίδιος δηλώνει ότι είναι αρκετά χαρούμενος για την επιστροφή του στο «Ηλίας Πούλλος».

Το νέο τιμ του Κάρβερ άρχισε να στελεχώνεται σιγά-σιγά, ενώ στο τραπέζι από το Νίκο Νταμπίζα έπεσε και η πρόταση και για ένα δεύτερο γυμναστή που θα έχει ίδιο ακριβώς ρόλο με τον Κίναν, με τον Έλληνα τεχνικό διευθυντή να το θεωρεί πιο σωστό και πιο επαγγελματικό να υπάρχουν δύο. Εξάλλου ο Κίναν εκτός από γυμναστής έχει και ιδιότητα σε προγράμματα φυσιοθεραπείας, προγράμματα αποκατάστασης και πρόληψης σε ότι αφορά τραυματισμούς.

Ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί με δεύτερο γυμναστή αν’ αυτού θα είναι άλλη μία κίνηση ουσίας για την Ομόνοια, αφού προς τα έξω θα βγαίνουν καλύτερα αποτελέσματα και επαγγελματισμός. Ένα μοντέλο που ακολουθούν και οι μεγάλες ομάδες στο εξωτερικό.

Τώρα όσον αφορά την 3μηνη θητεία του στον Άρη για εκείνον ήταν μία διαφορετική φιλοσοφία που θα είναι μία όμορφη ανάμνηση.

-Ο Παύλος Κίναν εργάστηκε για δύομιση χρόνια στην Αλκή, για ένα τρίμηνο στον Ολυμπιακό, για ενάμιση χρόνο στην Ομόνοια και για 3,5 μήνες στον Άρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα