Η αλήθεια για Μιλόγεβιτς

Στο περιθώριο της σημερινής διάσκεψης του Νίκου Νταμπίζα ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, Άγης Ιακωβίδης, ρωτήθηκε για την αποχώρηση Βλάνταν Μιλόγεβιτς, απαντώντας τα πιο κάτω:

«Κοιτάξετε, πρέπει η ερώτηση να απευθυνθεί στο Μιλόγεβιτς. Για να καταλάβετε, να σας πω ολόκληρη την ιστορία. Ήταν απρόοπτο για μας, ξαφνικό, δεν είχαμε ενδείξεις πως ήθελε να φύγει. Όταν μιλούσαμε προγραμματίζαμε και για του χρόνου. Μετά το τελικό είπε στους παίκτες πως φεύγει, σε εμάς

το είπε την επόμενη. Παρέθεσε δυο λόγους. Πρώτα ότι τα τελευταία χρόνια δουλεύει εντατικά και είναι κουρασμένος και ήθελε να επιστρέψει στην οικογένεια του. Στη συνέχεια ανέφερε πως νιώθει πως η συνεργασία του με το Νταμπίζα σε κάποια φάση δεν θα μπορέσει να είναι αρμονική και προτίμησε να φύγει τώρα παρά αργότερα. Εμείς όταν μιλήσαμε με το Νταμπίζα το Μάρτιο θέλαμε να δούμε αν ενδιαφέρεται. Αμέσως μετά και μετά από παρότρυνση του Νταμπίζα, προτού τον προσλάβουμε, συναντήθηκε με τον προπονητή για να μιλήσουν όσον αφορά τη συνεργασία τους. Αυτό έγινε, συναντήθηκαν και με το τέλος της συνάντησης, δεν φάνηκε να υπάρχει πρόβλημα και ο Νταμπίζας προσλήφθηκε. Πριν γίνει αυτό να αναφέρω πως το Γενάρη, εκεί που χρειάζονταν προσθήκες είχαμε συνεχείς επαφές με το προπονητή και του αναφέραμε πως θα ήταν καλό να είχαμε τεχνικό διευθυντή να βοηθούσε. Ο ίδιος είπε ναι είναι σημαντικό, μας είπε πως αντιλαμβάνεται το ρόλο του και αυτό το πράγμα μας έκανε να είμαστε πιο δραστήριοι στη διερεύνηση να βρούμε το καλύτερο πρόσωπο. Μετά την πρόσληψη,είχαμε κοινές συναντήσεις στις οποίες συζητήσαμε θέματα συνεργασίας και λειτουργίας αλλά και ρόλους. Δεν είχαμε ένδειξη πως έχει πρόβλημα και δεν ήταν μια συνάντηση, ήταν τρεις τουλάχιστον. Φτάσαμε στο τελικό κυπέλλου όπου και έγινε το απροσδόκητο αφού νιώθαμε πως δεν είχαμε πρόβλημα. Από κει και πέρα αποταθείτε και στον ίδιο, γιατί δεν θέλω να θεωρηθεί πως λέω τα πράγματα με σκοπιμότητα. Είμαστε ειλικρινείς και πρέπει να κάνετε έρευνα για να μην σας κατηγορούν όπως σας κατηγορεί ο Κετσπάγια».

Keywords
Τυχαία Θέματα