Η αιωνόβια που χορεύει σαν Τερψιχόρη - Βιντεο & Φωτος

Η γυναίκα αυτή αποτελεί μία από τις καλύτερες πηγές έμπνευσης για τους ανθρώπους που θέλουν στα βαθιά γεράματα να εξακολουθούν να έχουν υγεία σε ψυχή και σώμα. Ο λόγος για την Eileen Kramer, η οποία συμπλήρωσε ένα αιώνα ζωής και συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά όσο τίποτε άλλο: τον χορό. Το ταλέντο της χορεύτριας και χορογράφου είναι τόσο μεγάλο που της ζήτησαν από το "The Early Ones" στο Independent Theatre στο Σίδνεϊ να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη παραγωγή. Όλα ξεκίνησαν από την Τερψιχόρη Ποτέ δεν θα ξεχάσει την
ημέρα που «γνώρισε» και μαγεύτηκε από την Τερψιχόρη. "Ήταν στην πρεμιέρα του "Γαλάζιου Δούναβη". Αισθάνθηκα, από την αρχή, μόλις άνοιξε η σκηνή, ότι απογειωνόμουν". Ήταν 24 χρόνων. Αμέσως, ζήτησε και έγινε δεκτή στο χορευτικό σχήμα Bodenweiser Dance Company, το πρώτο σχήμα μοντέρνου χορού στην Αυστραλία. Ήταν τότε που γύρισε όλες τις χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων τις Ινδίες και τη Νότια Αφρική. Η ίδια, πάντως, αποκαλύπτει ότι το κλειδί για τη μακροζωία είναι μια δημιουργική ζωή. Ό,τι και να είναι αυτό που την κρατά σε φόρμα, αδιαμφισβήτητα η Αυστραλιανή χορεύτρια αποτελεί ένα πρότυπο ζωής. Όπως είπε και η συνεργάτιδά της Anya McKee η Κramer, "αποτελεί πηγή έμπνευσης. Έχει τόσο όμορφο δημιουργικό πνεύμα και πολύ φυσικό σώμα ακόμα και στα 100 της χρόνια".

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_GB/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));Post by Australia Plus.

Keywords
Τυχαία Θέματα