Η ΑΕΚ παίζει "ισπανικά", η Μπάρτσα και η Ρεάλ... όχι!

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την ΑΕΚ με το πιο κάτω στατιστικό! Μπορεί να σας ακουστεί παράξενο αλλά η ΑΕΚ αγωνίζεται με περισσότερους Ισπανούς απ' ότι η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα! Στην ομάδα του Ιδιακέθ υπάρχουν έντεκα Ισπανοί ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι δύο είναι τερματοφύλακες.

"Η ζωή στην Κύπρο είναι πολύ άνετη, οι καιρικές συνθήκες είναι

άριστες αν και το καλοκαίρι τους είναι αρκετά ζεστό. Το χειμώνα μπορείς να επισκεφθείς πολύ ωραία μέρη στα βουνά και να έχεις μία καλή διαμονή. Οι άνθρωποι εδώ της ΑΕΚ αλλά και της Κύπρου μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, είναι ευχάριστοι, πρόσχαροι μαζί μας. Είναι ένας γοητευτικός τόπος για να ζήσεις τη ζωή σου", αναφέρουν στην elespanol.com, οι Καταλά και Μουρίγιο.

Η ΑΕΚ είναι ομάδα με σπορ ετερογενών δραστηριοτήτων, δεδομένου ότι εκτός από ποδοσφαιρική ομάδα έχει τμήματα μπάσκετ ανδρών, γυναικών μπάσκετ και βόλεϊ γυναικών. Εκτός από τους έντεκα Ισπανούς, σημειώνει το δημοσίευμα ότι επίσης ισπανικό είναι και το τεχνικό τιμ και αυτό βοηθά τους παίκτες να είναι δεμένοι και να είναι έχουν την έννοια της ομάδας.

Ο Ιδιακέθ συνηθίζει να ξεκινά βασικούς μέσω όρο πέντε Ισπανούς ποδοσφαιριστές, ενώ ο αριθμός αυξάνεται με τις αλλαγές. Καταλά, Μουρίγιο, Μίνιο, Σαϊθάρ, Τρούγιολς, Γκαρίδο, Τέτε, Ορτίθ, Τομάς, Ακοράν, αλλά και ο πιο γνωστός από όλους όπως αναφέρει το δημοσίευμα elespanol.com, ο Χόρχε Λαρένα.

Η εν λόγω ιστοσελίδα κάνει και μία σύγκριση από τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου στην Ισπανία με τη Ρεάλ να αγωνίζεται με δύο Ισπανούς βασικούς και η Μπαρτσελόνα με άλλους δύο τους Πικέ και Μπουσκέτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα