Η Minerva Ασφαλιστική ενισχύεται με Cloud Business Telephony

Μια από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες της χώρας, η Minerva Ασφαλιστική, πρόσφατα εντάχθηκε στη μακρά λίστα επιχειρήσεων που εμπιστεύονται την ΜΤΝ Business για την επικοινωνία τους. Πιο συγκεκριμένα, για την αναβάθμιση των τηλεφωνικών υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία στους πελάτες της και την ταυτόχρονη εξοικονόμηση λειτουργικού κόστους, εγκαταστάθηκε η υπηρεσία MTN

Cloud Business Telephony.

Η Minerva Ασφαλιστική, με δεδομένες τις αυξημένες ανάγκες της για συνεχή, αξιόπιστη και απρόσκοπτη επικοινωνία με τους πελάτες της, επέλεξε την υπηρεσία MTN Cloud Business Telephony, για να εξοπλιστεί με μία προηγμένη «εικονική» τηλεφωνική υπηρεσία που ενοποιεί όλα τα επικοινωνιακά δεδομένα της επιχείρησης και τα αποθηκεύει στην cloud εφαρμογή της MTN Business για μέγιστη ασφάλεια. Η υπηρεσία περιλαμβάνει σταθερή και κινητή τηλεφωνία, fax, e-mail και voice-mail και επιτρέπει σε περισσότερους από εκατό χρήστες της Minerva να διαχειρίζονται την επικοινωνία της επιχείρησης με ευκολία και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο, μέσα από το εύχρηστο online web portal της υπηρεσίας.

Για τη βέλτιστη απόδοση της υπηρεσίας, η Minerva Ασφαλιστική επιπρόσθετα συνδέθηκε με το υπερσύγχρονο, ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών της ΜΤΝ, εξασφαλίζοντας σταθερά υψηλές εμβέλειες συχνότηταςπου δεν επηρεάζονται από εξωτερικούς παράγοντες, όπως είναι οι φυσικές καταστροφές και η παράλληλη αυξημένη χρήση του δικτύου από άλλους χρήστες.

Ο Διευθυντής της MTN Business, κ. Ανδρέας Νεοκλέους, δήλωσε σχετικά: «Η ΜΤΝ Business μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες ακόμα και των πιο ανταγωνιστικών επιχειρήσεων, όπως είναι η Minerva Ασφαλιστική. Μέσα από την ευρεία γκάμα προηγμένων υπηρεσιών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, τις οποίες διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις που συμβάλλουν στην ευρύτερη ανάπτυξη των πελατών μας και υποστηρίζουν τις στρατηγικές τους ανάγκες με μετρήσιμα αποτελέσματα».

«Στη Minerva, η διασφάλιση της άμεσης επικοινωνίας με τους πελάτες μας αποτελεί προτεραιότητα, γιατί μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά σε κάθε τους ανάγκη. Καλωσορίζουμε τη συνεργασία με την MTN Business, η οποία υπηρετεί τις ίδιες αρχές και μας το αποδεικνύει κάθημερινα τόσο με την άρτια υποστήριξη που μας παρέχει, όσο και με το σχεδιασμό των ίδιων των τεχνολογικών λύσεων που μας προσφέρει. Ολοκληρωμένες λύσεις που προσαρμόστηκαν στις ανάγκες μας και μας έδωσαν τη δυνατότητα όχι μόνο να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, αλλά επιπρόσθετα να μειώσουμε και τα κόστη μας, κάτι εξαιρετικά σημαντικό στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που διανύουμε» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Minerva Insurance, κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

Η Minerva Insurance είναι μία ακόμα από τις 6.500 πολυεθνικές και κυπριακές επιχειρήσεις που εμπιστεύονται την ΜΤΝ Business, τον βραχίονα της ΜΤΝ αποκλειστικά για επιχειρήσεις.

Η ΜΤΝ Business είναι ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων ICT στην Κύπρο, καθώς διαθέτει ένα διευρυμένο πορτφόλιο που περιλαμβάνει υπηρεσίες Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής Cloud και Μετεγκατάστασης. Ως αποτέλεσμα, έχει αναδειχθεί στο μοναδικό πάροχο “One Stop Solutions” στη χώρα και αποτελεί ιδανικό σύμβουλο τεχνολογίας για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να διακριθεί στον οξύ ανταγωνισμό και να μειώσει τα κόστη της αξιοποιώντας πλήρως τη σύγχρονη τεχνολογία.

Keywords
Τυχαία Θέματα