Η Lady Gaga αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα βιασμού

Η γνωστή ποπ σταρ για επτά ολόκληρα χρόνια κρατούσε το συγκεκριμένο μυστικό.

Η Lady Gaga έδωσε πρόσφατα μία συνέντευξη τύπου που είχε το τίτλο "TimesTalks" για να προωθήσει μαζί με την Diane Warren, την Amy Ziering και τον Kirby Dick το ντοκιμαντέρ "The Hunting Ground", με το οποίο έχει ασχοληθεί και γράψει η ίδια ένα μέρος του, αλλά και έχει ερμηνεύσει την επιτυχία της «Till It Happens to You» που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό.

Στην εξέλιξη της κουβέντας τους, κάποια στιγμή η ίδια εξομολογήθηκε ότι στα 19 της είχε πέσει θύμα βιασμού. «Νόμιζα ότι εγώ το είχα προκαλέσει αυτό στον εαυτό μου εξαιτίας του τρόπου που ντύνομαι και επειδή είμαι προκλητική σαν άνθρωπος. Ότι ήταν δικό μου λάθος. Δεν ήξερα ούτε καν πώς να το σκεφτώ. Δεν ήξερα πώς να το αποδεχτώ. Δεν ήξερα πώς να σταματήσω να κατηγορώ τον εαυτό μου ή να σκέφτομαι ότι ήταν δικό μου το φταίξιμο».

Παράλληλα, δεν έκρυψε πόσο πολύ την έχει αλλάξει το συγκεκριμένο φριχτό περιστατικό που της συνέβη. «Άλλαξε το σώμα μου. Άλλαξε τις σκέψεις μου. Όταν περνάς ένα τέτοιο τραύμα, δεν έχει απλά άμεσες φυσικές προεκτάσεις. Όταν αναβιώνει μέσα στα επόμενα χρόνια προκαλεί σωματική δυσφορία. Έτσι πολλοί άνθρωποι υποφέρουν όχι μόνο από πνευματικό και συναισθηματικό πόνο αλλά και σωματικό πόνο εξαιτίας της κακοποίησης, του βιασμού και επειδή είναι τραυματισμένοι με κάποιο τρόπο»

Keywords
Τυχαία Θέματα