Η Kylie Jenner μιλάει για τα μελλοντικά της σχέδια

Συνέντευξη έδωσε σε γνωστό περιοδικό η, Kylie Jenner, και μίλησε για τα μελλοντικά της σχέδια.

Η τηλεπερσόνα, δήλωσε πως δεν είναι στα άμεσα σχέδια της να σπουδάσει ενώ θα ήθελε να συνεχίσει τα επαγγελματικά της βήματα στις επιχείρησης.

«Έχω κάνει τις κατάλληλες προετοιμασίες ώστε αν μια μέρα αποφασίσω να πάω στο κολλέγιο, να μπορώ να πάω οποιαδήποτε στιγμή, αλλά δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου».

Παρά την απόφασή της να μην ακολουθήσει την τριτοβάθμια εκπαίδευση η 18χρονη,, εξακολουθεί να έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον

της, λέει το περιοδικό, «Αν θα μπορούσα να κάνω ό, τι ήθελα, θα είχα μια επιτυχημένη σειρά μακιγιάζ, και θα ήθελα να κάνω περισσότερες επιχειρήσεις».

Μεταξύ άλλων, έκανε και μια πρόβλεψη για το πώς θα ήθελε να ήταν η ζωή της στα τριάντα της:

«Ελπίζω, όταν θα γίνω τριάντα χρονών να σβηστώ από τον χάρτη, έτσι ώστε να μην με ξέρει κανένας. Θα ήθελα, επίσης να κάνω οικογένεια, και να ζούμε σε ένα αγρόκτημα στο Μαλιμπού και να εκτρέφω κοτόπουλα».

Η Jenner, είναι ήδη σε καλό δρόμο για την επίτευξη των ονείρων της μιας και έχει κάνει μια επιτυχυμένη σειρά μακιγιάζ και lip gloss, η οποία έγινε sold out μέσα σε λίγα λεπτά.

Η 18χρονη ετεροθαλής αδελφή της Kim Kardashian, είναι επίσης και fashionista αφού αυτή και η αδελφή της Kendall Jenner ξεκίνησαν συνεργασία με πολύ γνωστά καταστήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα