Η ICE POWER Cyprus Χρυσός Χορηγός του Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ

H ICE POWER Cyprus, ενισχύει για άλλη μια φορά το Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, μιας διοργάνωσης διεθνούς φήμης και μεγάλου κύρους, ως χρυσός χορηγός! Ο Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ ελκύει χιλιάδες αθλητές, επαγγελματίες και μη, από την Κύπρο, την Ευρώπη αλλά και

τον υπόλοιπο κόσμο. Ο 9ος Μαραθώνιος Λεμεσού, που διεξήχθη τον Μάρτιο του 2015, προσέλκυσε συμμετέχοντες από 53 χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Βραζιλίας, του Χονγκ Κονγκ, της Αυστραλίας, της Κίνας, της Ιαπωνίας και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στις 10 Απριλίου 2016, πρόκειται να διεξαχθεί ο 10ος Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, στο Μόλο της Λεμεσού. Η διοργάνωση ενισχύεται σημαντικά από τη συνεισφορά της ICE POWER Cyprus, η οποία λαμβάνοντας υπόψη ότι για να επιτευχθεί η προσπάθεια ολοκλήρωσης ενός Μαραθώνιου Δρόμου, απαιτείται σκληρή προσπάθεια που προκαλεί σωματική κατάπτωση στους αθλητές, προσφέρει προϊόντα κρυοθεραπείας για άμεση ανακούφιση των αθλητών. Η ICE POWER με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει, αποτελεί την πρώτη επιλογή για άμεση ανακούφιση από τυχόν πόνους. Ομάδα εξειδικευμένων φυσιοθεραπευτών της ICE POWER, σε συνεργασία με το Κέντρο Φυσιοθεραπείας Νικολίνας Παπαγεωργίου θα βρίσκεται στο σημείο τερματισμού για να προσφέρει άμεση βοήθεια στους συμμετέχοντες.

Ο πρώτος Μαραθώνιος της Λεμεσού διεξήχθη το 2006, και ξεκινά στο κέντρο της πόλης, ακολουθεί τον παραλιακό δρόμο μέχρι τα ερείπια της Αμαθούντος και επιστρέφει στην πόλη. Είναι μια αρκετά επίπεδη διαδρομή, που ελκύει πολλούς έμπειρους αθλητές -και όχι μόνο- οι οποίοι επιδιώκουν να πετύχουν ένα προσωπικό ρεκόρ. Είναι πιστοποιημένος από τη διεθνή ομοσπονδία AIMS και θεωρείται από πολλούς, ένας από τους πιο ξεχωριστούς Μαραθωνίους στην Ευρώπη, γεγονός το οποίο μας κάνει ως χορηγούς του, ιδιαίτερα ευτυχείς. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην περσινή διοργάνωση, ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπέρασε τις 10.000!

Η ICE POWER Cyprus δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να είναι σταθερός υποστηρικτής εκδηλώσεων που προάγουν τη φυσική άσκηση και τον αθλητισμό, δίνοντας δυναμικά το «παρών» της σε ανάλογες αθλητικές διοργανώσεις.

Marathon Trading

Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234 Λατσιά, Λευκωσία.

Τηλ. 22.89.95.00

[email protected]

www.marathontrading.com

www.facebook.com/marathontrading.cy, www.facebook.com/IcePowerCyprus

Keywords
Τυχαία Θέματα