Η GCC Computers γιορτάζει 30 χρόνια λειτουργίας

Η GCCComputers ευχαριστεί τους πελάτες και τους συνεργάτες της για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους.H GCC, ο κορυφαίος πάροχος λύσεων τεχνολογίας, γιορτάζει την 30ή επέτειο λειτουργίας σηματοδοτώντας την καινοτομία και την πρωτοπορία της για όλα τα χρόνια παρουσίας στον κλάδο της τεχνολογίας.

Επι τη ευκαιρία της 30ης επετείου, ο Κος Γιώργος Κωνσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλος, GCCComputers τόνισε: ‘Είναι εκπληκτικό το πόσο έχει αλλάξει ο τομέας της τεχνολογίας από το 1987. Νιώθουμε

όλοι υπερήφανοι για τη GCC και τον ρόλο που κατείχε και θα συνεχίσει να κατέχει στον τομέα της τεχνολογίας.’

Μέσα από τα χρόνια λειτουργίας της, η GCC έχει αναπτύξει πολύχρονες συνεργασίες με μεγάλους διεθνείς προμηθευτές όπως, η HewlettPackardEnterprise, JuniperNetworksInc., FortinetInc, AkamaiTechnologies καιMicrosoft.

Η GCC, μέσα από την επιχειρηματική της δραστηριότητα κατέχει πλέον μια ισχυρή θέση στην κυπριακή αγορά αναπτύσσοντας ένα ενοποιημένο οικοσύστημα πελατών. Επίσης, χάρη στο ευρύ χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της έχει γίνει μια βασική κινητήρια δύναμη της τεχνολογικής μετατροπής τόσο των δημόσιων όσο και των ιδιωτικών εταιρειών στην Κύπρο.

Ως εκ τούτου, η GCC έχει γίνει βασικός πάροχοςICT λύσεων στους τομείς των Τηλεπικοινωνιών, Δημόσιων/Κυβερνητικώνυπηρεσιών, Τραπεζών/Χρηματοοικονομικών Ιδρυμάτων και άλλωνεπιχειρήσεων.

Σήμερα, η εταιρεία απασχολεί συνολικά 40 άτομα προσωπικό στην Κύπρο και στη Ελλάδα με υψηλή ειδίκευση στον τομέα της τεχνολογίας, που ασχολούνται με το σχεδιασμό και την παράδοση λύσεων στους τομείς των NetworkInfrastructure, NetworkSecurity, ITInfrastructure, Cloud, BusinessSolutionsandClientComputing.

Όπως δήλωσε ο Κος. Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Διευθυντής Πωλήσεων, GCCComputers: ‘Σαν GCC, στόχος μας ήταν και θα είναι η εξέλιξη και τα επόμενα τεχνολογικά μας βήματα. Πιστεύω ότι ο τομέας του IT θα εξελιχθεί πιο γρήγορα στα επόμενα χρόνια, πλησιάζοντας το σημείο όπου οι υπολογιστές θα είναι σε θέση να αλληλοεπιδρούν με φυσικό τρόπο, αναπτύσσοντας νέες εφαρμογές και ενδυναμώνοντας τους χρήστες ακόμη περισσότερο.’

Μαζί, έχουμε καταφέρει πολλά κατά τη διάρκεια των 30 χρόνων βοηθώντας τις κυπριακές επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία τώρα είναι τι θα πράξουμε στο μέλλον. Στόχος μας είναι να κάνουμε την GCC μια εξαιρετική εταιρεία τόσο για το παρών όσο και για τις επόμενες δεκαετίες. "

Keywords
Τυχαία Θέματα