Η Emirates υπενθυμίζει στους επιβάτες.

Η Emirates υπενθυμίζει σε όλους τους επιβάτες να ελέγξουν τον επιτρεπόμενο κατάλογο χειραποσκευών και παραδοτέων αντικειμένων, για ασφαλή και απρόσκοπτα ταξίδια αυτή την εορταστική περίοδο.

Για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματος, οι εφεδρικές μπαταρίες λιθίου, που χρησιμοποιούνται για ηλεκτρονικές συσκευές όπως φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα και φορητούς υπολογιστές απαγορεύονται από τις παραδοτέες αποσκευές.

Ένα δημοφιλές αντικείμενο που περιέχει μπαταρίες λιθίου είναι οι έξυπνοι τροχοί ισορροπίας επίσης γνωστοί ως “hoverboards”. Η Emirates απαγορεύει όλους τους έξυπνους τροχούς ισορροπίας - με ή χωρίς τις αφαιρούμενες μπαταρίες λιθίου- από τις παραδοτέες αποσκευές ή τις χειραποσκευές.

«Με την επερχόμενη εορταστική περίοδο, αναμένουμε πολλούς επιβάτες να μεταφέρουν δώρα για τους αγαπημένους τους, που συμπεριλαμβάνουν τους δημοφιλείς έξυπνους τροχούς ισορροπίας. Έχουμε ως προτεραιότητα την ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματος μας, και λυπούμαστε που δεν θα δεχόμαστε αυτό το αντικείμενο ως μέρος των παραδοτέων αποσκευών ή των χειραποσκευών. Καλούμε όλους τους πελάτες μας να ελέγξουν τον πλήρη κατάλογο των απαγορευμένων αντικειμένων πριν ταξιδέψουν, για ασφαλή και απρόσκοπτα ταξίδια», δήλωσε ο Mohammed Mattar, Divisional Senior Vice President - Airport Services της Emirates.

Όλα τα υγρά, τζελ και σπρέι, οι αλοιφές, λοσιόν, κρέμες, τα ποτά και άλλα προϊόντα ανάλογης υφής πρέπει να διατηρούνται σε δοχεία με χωρητικότητα όχι μεγαλύτερη από 100ml. Όσα μεταφέρονται σε δοχεία χωρητικότητας μεγαλύτερης των 100 ml δεν θα γίνονται δεκτά, ακόμη κι αν το δοχείο δεν είναι εντελώς γεμάτο.

Όπως και με κάθε πολυάσχολη ταξιδιωτική περίοδο, η Emirates συμβουλεύει τους πελάτες να φθάνουν στο αεροδρόμιο τουλάχιστον τρεις ώρες πριν από την αναχώρηση της πτήσης, και να υπολογίζουν επιπλέον χρόνο για να φτάσουν στο αεροδρόμιο. Ένας νωρίς έλεγχος εισιτηρίων είναι διαθέσιμος στα κανονικά γραφεία ελέγχου εισιτηρίων μέχρι και έξι ώρες πριν από την αναχώρηση και από τα γραφεία ελέγχου εισιτηρίων στο χώρο στάθμευσης, από έξι έως 24 ώρες πριν την αναχώρηση.

Οι πελάτες ενθαρρύνονται επίσης να κάνουν διαδικτυακό έλεγχο εισιτηρίων ή να χρησιμοποιήσουν τα βολικά Self Service Kiosks και, στη συνέχεια, τις εγκαταστάσεις παράδοσης αποσκευών για να επισπεύσουν την εμπειρία τους στο αεροδρόμιο. Όσοι κάνουν έλεγχο εισιτηρίων διαδικτυακά καλούνται να παραδώσουν τις αποσκευές τους το αργότερο 90 λεπτά πριν από την αναχώρηση. Οι πελάτες που κατέχουν ένα πάσο e-boarding και ταξιδεύουν μόνο με χειραποσκευές, μπορούν να προχωρήσουν απευθείας στον έλεγχο διαβατηρίων και ασφαλείας.

Οι πελάτες που θα περάσουν από τον έλεγχο εισιτηρίων λιγότερο από 60 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση της πτήσης τους, δεν θα γίνονται δεκτοί. Η επιβίβαση σε όλες τις πτήσεις αρχίζει 45 λεπτά πριν την αναχώρηση, και οι πύλες κλείνουν 20 λεπτά πριν από την απογείωση. Αυτοί οι χρονικοί έλεγχοι εξασφαλίζουν την ελαχιστοποίηση των καθυστερήσεων και την απώλεια πτήσεων ανταπόκρισης.

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη κατάλογο των απαγορευμένων αντικειμένων, μπορείτε να επισκεφθείτε την emirates.com

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένη πτήση μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου και μετά στη Μάλτα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.emirates.com/cy

Λεζάντα Φωτογραφίας: Η Emirates υπενθυμίζει σε όλους τους επιβάτες να ελέγξουν τον επιτρεπόμενο κατάλογο χειραποσκευών και παραδοτέων αντικειμένων για ασφαλή και απρόσκοπτα ταξίδια αυτή την εορταστική περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα