Η Emirates ξεκινά υπηρεσίες στο Μασάντ

Η αεροπορική εταιρεία σηματοδοτεί δεύτερη πύλη στο Ιράν από την 1η Σεπτεμβρίου

Η Emirates, ένας παγκόσμιος σύνδεσμος ανθρώπων, τόπων και οικονομιών ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει μια νέα υπηρεσία στο Μασάντ, Ιράν από την 1η Σεπτεμβρίου 2015, σηματοδοτώντας το δεύτερο προορισμό της στη χώρα. Η Emirates

θα λειτουργεί στο Μασάντ με πέντε εβδομαδιαίες υπηρεσίες χρησιμοποιώντας ένα αεροσκάφος Airbus A330-200.

Ο Σεΐχης Majid Al Mualla, Divisional Senior Vice President Commercial Operations, Centre, δήλωσε: «Το Μασάντ θα μας δώσει τη δυνατότητα να παρέχουμε ευελιξία και δυνατότητες επιλογής στους πελάτες μας. Ανυπομονούμε να προσελκύσουμε επισκέπτες από διάφορες πόλεις της Ευρώπης και άλλους προορισμούς.»

Το Μασάντ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Ιράν και προσελκύει περισσότερους από 2 εκατομμύρια ξένους επισκέπτες ετησίως. Το Μασάντ φιλοξενεί κάθε χρόνο πολλές διεθνείς εκθέσεις και είναι το δεύτερο πιο ενεργό εκθεσιακό κέντρο, μετά την Τεχεράνη. Πέρυσι, η Emirates μετέφερε περισσότερους από μισό εκατομμύριο επιβάτες προς και από το Ιράν. Η χώρα διαθέτει επίσης 17 εγγεγραμμένα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και σχεδιάζει να αυξήσει το σύνολο της συμβολής της στο ΑΕΠ για Ταξίδι και Τουρισμό σε 7,5% του ΑΕΠ μέχρι το 2024.

Οι υπηρεσίες της Emirates στο Μασάντ θα αναχωρούν Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή από το Ντουμπάι ως EK967 στις 4.10πμ φθάνοντας στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μασάντ στις 7.00πμ. Αυτό προσφέρει ένα μεγάλο περιθώριο σύνδεσης για τους ταξιδιώτες από την Κύπρο.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν στις καμπίνες της Πρώτης Θέσης και της Business Class του A330-200 θα μπορούν να απολαύσουν το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates, ice, με εκατοντάδες κανάλια ψυχαγωγίας για να επιλέξουν από, που συμπεριλαμβάνουν ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, παιχνίδια, βιβλία ήχου και μουσική από όλο τον κόσμο. Οι επιβάτες της Οικονομικής Θέσης μπορούν επίσης να απολαύσουν μια μεγάλη ποικιλία ψυχαγωγίας, που συμπεριλαμβάνει τις τελευταίες διεθνείς ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, σπουδαία μουσική και παιχνίδια καθώς και να γευτούν μενού εμπνευσμένα από τη περιοχή. Όπως συμβαίνει με όλες τις πτήσεις της Emirates, οι επιβάτες που ταξιδεύουν με την υπηρεσία για το Μασάντ απολαμβάνουν το γενναιόδωρο επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών της Emirates των 30 κιλών στην Οικονομική Θέση, 40 κιλών στην Business Class και 50 κιλών στην Πρώτη Θέση.

Εκτός από τις επιβατικές μεταφορές, η Emirates SkyCargo θα προσφέρει 17 τόνους χωρητικότητας φορτίου στο A330-200, σε κάθε διαδρομή, μεταξύ Ντουμπάι και Μασάντ.

Μετά την έναρξη της υπηρεσίας της Emirates στο Μασάντ, θα ακολουθήσει το ξεκίνημα υπηρεσίας στο Μουλτάν του Πακιστάν την 1η Αυγούστου και η έναρξη θα συμπέσει με το ξεκίνημα υπηρεσίας στο Ορλάντο, η οποία ξεκινά επίσης την 1η Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η έναρξη υπηρεσίας στη Μπολόνια στις 3 Νοεμβρίου.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένη πτήση μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου και μετά στη Μάλτα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.emirates.com/cy/greek/index.aspx

Λεζάντα Φωτογραφίας: Η Emirates θα λειτουργεί στο Μασάντ με πέντε εβδομαδιαίες υπηρεσίες χρησιμοποιώντας ένα αεροσκάφος Airbus A330-200.

Keywords
Τυχαία Θέματα