Η Emirates ολοκληρώνει ανακαίνιση ΗΠΑ $11 εκατομμυρίων

Ενισχύει την προσφορά του σαλονιού με αποκλειστικές συνεργασίες με Moët &Chandon, Voss Water και Costa Coffee

Η Emirates έχει ολοκληρώσει μια μεγάλη ανακαίνιση στο σαλόνι αναμονής της Διακεκριμένης Θέσης στο Concourse B του Διεθνές Αεροδρομίου του Ντουμπάι. Το έργο ανακαίνισης ΗΠΑ $11 εκατομμυρίων

χρειάστηκε δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί και αποτελεί μέρος της συνεχούς επένδυσης της αεροπορικής εταιρείας για βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων της για μια απρόσκοπτη και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Οι εκλεκτοί πελάτες της Emirates μπορούν πλέον να προσβλέπουν σε μια βελτιωμένη εμπειρία στο σαλόνι αναμονής με τρεις νέους θεματικούς χώρους εντός του Σαλονιού Αναμονής της Διακεκριμένης Θέσης της Emirates. Τα τελευταία θέματα σε φαγητό και ποτό εξυπηρετούν διαφορετικές γεύσεις και περιλαμβάνουν μια εμπειρία μπαρίστα σε συνεργασία με το Costa Coffee, ένα χώρο Υγείας με νερό Voss, που περιέχει υγιεινές επιλογές, και ένα αποκλειστικό σαλόνι αναμονής με σαμπάνια Moët &Chandon.

Η νέα προσφορά είναι επιπλέον από τους επτά άλλους χώρους μέσα στο σαλόνι,, με γκουρμέ κουζίνα που παρασκευάζεται επί τόπου από σεφ και δωρεάν πλήρη υπηρεσία μπαρ, η οποία περιλαμβάνει εκλεκτό κρασί, οινοπνευματώδη ποτά και σαμπάνια.

Όλα τα τρόφιμα και τα ποτά που προσφέρονται μέσα στο σαλόνι είναι δωρεάν για τους πελάτες της Πρώτης Θέσης και της Διακεκριμένης Θέσης της Emirates, καθώς και για τα Platinum, Gold και Silver μέλη του Emirates Skywards – το πρόγραμμα τακτικών επιβατών της αεροπορικής εταιρείας.

Η εμπειρία μπαρίστα

Οι πελάτες που περνούν από το σαλόνι αναμονής της Διακεκριμένης Θέσης της Emirates και έχουν ανάγκη από μια δόση καφεΐνης, μπορούν να απολαύσουν δωρεάν χειροποίητα ποτά που παρασκευάζονται από τους μπαρίστας του Costa Coffee, καθώς και μια νέα σειρά από φρέσκα αρτοσκευάσματα, που παρέχεται όλο το εικοσιτετράωρο. Το καφέ μπαρ θα σερβίρει τα γνωστά ποτά Costa, χρησιμοποιώντας το μοναδικό Mocha Italia espresso χαρμάνι τους.

Τα ποτά που διατίθενται περιλαμβάνουν το γνωστό ποτό τους Flat White, μαζί με παγωμένους καφέδες και αγαπημένα ποτά όπως καπουτσίνο και caffe latte.

Χώρος Υγείας

Για τους ταξιδιώτες που αναζητούν πιο υγιεινές επιλογές, η Emirates παρουσίασε τον κόμβο Υγείας σε συνεργασία με το νερό Voss. Με μια αυξανόμενη ζήτηση για την υγεία, την ευεξία και για πιο θρεπτικά γεύματα η Emirates είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία που έχει ένα ειδικά διαμορφωμένο κόμβο υγείας μέσα στο σαλόνι αναμονής της.

Ο νέος σταθμός επιτρέπει στους ταξιδιώτες να ενυδατωθούν και να αναζωογονηθούν πριν τις πτήσεις τους με μια επιλογή από αφεψήματα φρούτων και νερού. Διαθέτει επίσης ένα υγιεινό μενού από γκουρμέ σάντουιτς, τυλιχτά σάντουιτς και σαλάτες. Πιο υγιεινά ποτά όπως μια επιλογή από χυμούς και smoothies είναι επίσης διαθέσιμα.

Σαλόνι αναμονής με σαμπάνια

Οι πελάτες που επιθυμούν να χαλαρώσουν πριν από την πτήση τους, μπορούν να προσβλέπουν στο σαλόνι αναμονής με σαμπάνια Moët &Chandon που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την Emirates. Το πρώτο-του-είδους του σαλόνι βρίσκεται σε ένα αεροδρόμιο που ενισχύει τη μακροχρόνια συνεργασία της Emirates και της Moët Hennessy από περισσότερα από 25 χρόνια.

Οι σαμπάνιες Moët Hennessy είναι ένα σημαντικό μέρος της εμπειρίας της Emirates. Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που μια αεροπορική εταιρεία σερβίρει τέσσερις από τις καλύτερες σαμπάνιες Moët &Chandon σε ένα μέρος. Αυτές περιλαμβάνουν τις Moët Impérial, Moët Rosé Impérial, Moët &Chandon Grand Vintage και Moët Nectar Imperial.

Για να συνοδεύσουν τη σαμπάνια, οι σεφ από την τροφοδοσία των πτήσεων της Emirates και οι ομάδες για τα σαλόνια αναμονής συνεργάστηκαν με τη Moët &Chandon, για να δημιουργήσουν μια μοναδική επιλογή από καναπεδάκια - από γλυκές σε αλμυρές γεύσεις. Τα μενού για τα καναπεδάκια αλλάζουν σε μηνιαία βάση και περιλαμβάνουν επιλογές όπως καπνιστό σολομό τυλιγμένο σε nori με μαγιονέζα wasabi για να συνοδεύσουν τη Moët &Chandon Grand Vintage 2006 και μακαρόν φρούτα του δάσους και τσάι γιασεμί για να ταιριάζουν με τη Moët Nectar Imperial.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους στο κομψό μπαρ, το οποίο έχει σχέδιο χρυσού κύματος στολισμένο με 2.400 περίπλοκα φύλλα χρυσού που εφαρμόστηκαν ένα ένα με το χέρι.

Οι τρεις νέοι χώροι αναζωογόνησης είναι οι πρώτοι από μερικά νέα θέματα που σχεδιάζονται για τα σαλόνια αναμονής στον κόμβο της Emirates στο Ντουμπάι. Κατά τον επόμενο χρόνο, η Emirates ετοιμάζει περαιτέρω βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη με την εισαγωγή ενός σπορ μπαρ και κοκτέιλ μπαρ μέσα στα σαλόνια της.

Το σαλόνι αναμονής της Διακεκριμένης Θέσης στο concourse Β είναι ένα από τα έξι σαλόνια αναμονής της Emirates στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι και αποτελεί μέρος ενός δικτύου 39 ειδικά διαμορφωμένων σαλονιών αναμονής αεροδρομίων που βρίσκονται εντός μεγάλων αεροδρομίων σε όλο τον κόσμο. Κάθε σαλόνι έχει σχεδιαστεί με την ίδια προσοχή στη λεπτομέρεια και στην εξαιρετική εξυπηρέτηση προσφέροντας στους εκλεκτούς πελάτες τα υψηλότερα πρότυπα άνεσης και ευκολίας σε κάθε στάδιο του ταξιδιού τους.

Το πρόσφατα ανακαινισμένο σαλόνι αναμονής μετρά κοντά στα 10.000 τετραγωνικά πόδια για να φιλοξενήσει περισσότερους από 1.500 πελάτες - μια αύξηση 40% σε χωρητικότητα. Εκτός από τους νέους σταθμούς αναζωογόνησης, ο χώρος παιχνιδιού για παιδιά με ποιοτικά ηλεκτρονικά παιχνίδια έχει διπλασιαστεί σε μέγεθος, και το Timeless Spa έχει ανακαινιστεί προσφέροντας περιποίηση για μαλλιά, ομορφιάς και θεραπείες.

Οι επισκέπτες του σαλονιού μπορούν επίσης να ανανεωθούν με ντους, να χαλαρώσουν σε ειδικούς χώρους ησυχίας, να ενημερωθούν με τα τελευταία νέα και με αθλητικά σε ζωντανή μετάδοση και να μείνουν συνδεδεμένοι με δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου με ένα αεροσκάφος Boeing 777-300ER. Η Emirates εκτελεί πτήσεις πέντε φορές την εβδομάδα - κάθε Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο – ταξιδεύοντας προς Αθήνα. Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, η πτήση φτάνει στη Λάρνακα από το Ντουμπάι και πηγαίνει στη Μάλτα. Η απογευματινή πτήση φτάνει στη Λάρνακα από τη Μάλτα στην επιστροφή της στο Ντουμπάι.

Λεζάντα Φωτογραφιών: Η Emirates έχει ολοκληρώσει μια μεγάλη ανακαίνιση στο σαλόνι αναμονής της Διακεκριμένης Θέσης στο Concourse B του Διεθνές Αεροδρομίου του Ντουμπάι.

Keywords
Τυχαία Θέματα