Η Emirates SkyCargo αποστέλλει 35.000 τόνους

Η Emirates SkyCargo, το τμήμα εμπορευματικών μεταφορών της Emirates, απέστειλε πρόσφατα τον 35000ο τόνο της από προϊόντα Cool Chain μέσω του αποκλειστικού κόμβου της εμπορευματικών μεταφορών στο Al Maktoum International - Dubai World Central (DWC), το οποίο άνοιξε νωρίτερα αυτό το έτος.

Με την ονομασία SkyCentral, η εγκατάσταση έχει 15.000

τετραγωνικά μέτρα εξειδικευμένης αποθήκευσης για προϊόντα ευαίσθητα στη θερμοκρασία. Συμπληρώνει μια σειρά από υπηρεσίες της Emirates SkyCargo που αποσκοπούν στην προστασία φορτίου υπό ψύξη. Αυτές περιλαμβάνουν την Emirates SkyCargo White Cover, ένα προστατευτικό κάλυμμα που προφυλάσσει το φορτίο από το κρύο και την Emirates SkyCargo Cool Dolly, ένα μέρος εξοπλισμού που μεταφέρει το φορτίο από το αεροσκάφος σε δροσερό χώρο αποθήκευσης, ενώ διατηρεί θερμοκρασίες ως και -20° C.

Ενώ τα είδη των προϊόντων που αποστέλλονται μέσω των εγκαταστάσεων Cool Chain του SkyCentral ποικίλλουν, μερικά από τα πιο συνηθισμένα είναι τα φαρμακευτικά προϊόντα, τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά και όλο και περισσότερο, τα θαλασσινά. Από την ημέρα έναρξης του SkyCentral, η Emirates SkyCargo έχει αποστείλει σχεδόν 6.000 τόνους θαλασσινών βιώσιμης αλιείας, που κυμαίνονται από τόνο Skipjack Tuna από τις Μαλδίβες σε αμερικάνικο αστακό από τη Βοστώνη.

Για να τονίσει τον αυξανόμενο ρόλο που παίζουν οι αποστολές θαλασσινών στο SkyCentral, η Emirates SkyCargo δημιούργησε πρόσφατα ένα animated infographic που εξιστορεί το ταξίδι ενός αστακού από τα παγωμένα νερά έξω από τη Βοστώνη της Μασαχουσέτης, σε πολλούς προορισμούς σε όλη την Ασία όπου τους αρέσει ο αστακός. Το animation τονίζει τις ανώτερες ικανότητες της υπηρεσίας Cool Chain της Emirates SkyCargo και την ικανότητά της να συνδέει σχεδόν οποιαδήποτε δύο σημεία στη γη με φορτίο που είναι ευαίσθητο στη θερμοκρασία.

Σχετικά με την Emirates SkyCargo - www.skycargo.com

Η Emirates SkyCargo είναι ο μεγαλύτερος διεθνής αερομεταφορέας φορτίου στον κόσμο. Φημισμένη για τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας των προϊόντων στη στήριξη των επιχειρηματικών logistics, η Emirates SkyCargo επιτυγχάνει την ικανοποίηση του πελάτη μέσω της καινοτομίας, της ευελιξίας και της συνεχούς βελτίωσης του επιπέδου εξυπηρέτησης.

Κατά το οικονομικό έτος 2014-15, η Emirates SkyCargo ανακοίνωσε έσοδα ύψους 12,3 δισεκατομμυρίων AED (ΗΠΑ $ 3,4 δις), σημειώνοντας αύξηση 9% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Η Emirates SkyCargo διαδραματίζει αναπόσπαστο ρόλο στην επέκταση των δραστηριοτήτων της αεροπορικής εταιρείας, συμβάλλοντας στο 15% των συνολικών εσόδων των μεταφορών της εταιρείας.

Η Emirates SkyCargo χρησιμοποιεί σήμερα χωρητικότητα στον ειδικό χώρο φορτίου του στόλου της Emirates σε πάνω από 240 αεροσκάφη, που συμπεριλαμβάνει 15 φορτηγά αεροσκάφη- 13 Boeing 777-F και δύο B747-400ERF - και παρέχει υπηρεσίες αεροπορικών μεταφορών φορτίου σε σχεδόν 150 προορισμούς σε έξι ηπείρους.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένη πτήση μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου και μετά στη Μάλτα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.emirates.com/cy. Για την Emirates SkyCargo στην Κύπρο μπορείτε να επικοινωνήσετε με την [email protected]

Λεζάντα Φωτογραφίας: Η Emirates SkyCargo Cool Dolly διατηρεί φρέσκα ​​και δροσερά τα φορτία που είναι ευαίσθητα στη θερμοκρασία

Keywords
Τυχαία Θέματα