Η DP World Limassol υποστηρίζει την κυπριακή ναυτιλία

Η Εταιρεία ήταν χορηγός του ShipCon 2018 στη Λεμεσό

Αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευσή της για ανάπτυξη της κυπριακής ναυτιλίας, η DP World Limassol, διαχειρίστρια εταιρεία του τερματικού πολλαπλών χρήσεων και επιβατικού τερματικού στο λιμάνι Λεμεσού, στήριξε τη διοργάνωση του ‘ShipCon Limassol 2018’.

Το ShipCon2018, μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της ναυτιλιακής βιομηχανίας,

διοργανώθηκε πρόσφατα στη Λεμεσό από τους οργανισμούς ‘YoungShip Cyprus’ και ‘YoungShip International’, υπό την αιγίδα της Υφυπουργού Ναυτιλίας, Νατάσας Πηλείδου. Το διήμερο συνέδριο πρόσφερε την ευκαιρία σε επαγγελματίες του κλάδου να αποκτήσουν πολύτιμη γνώση για την κυπριακή ναυτιλία, να δικτυωθούν με άλλους επαγγελματίες του χώρου από όλο τον κόσμο και να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις.

Μέσα από τη συμμετοχή της στο συνέδριο, η DP World Limassol επαναβεβαίωσε την πεποίθησή της πως η Κύπρος έχει τις δυνατότητες να εξελιχθεί σε ένα σημαντικό παράγοντα στην Ανατολή Μεσόγειο στον τομέα της κρουαζιέρας. Όπως σημείωσε ο Δώρος Αρέστη, Λειτουργός Επικοινωνίας της Εταιρείας μέσω του φόρουμ: «Η DP World Limassol επιδιώκει να ενισχύσει τον θαλάσσιο τουρισμό μέσω συγκεκριμένων και συστηματικών ενεργειών όπως για παράδειγμα, η πραγματοποίηση επαφών με διεθνείς εταιρείες από τον τομέα της κρουαζιέρας με σκοπό την ενημέρωση τους για το τουριστικό προϊόν της Κύπρου, η συμμετοχή της σε διεθνή συνέδρια, και η συνεχής αναβάθμιση της τουριστικής εμπειρίας».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η DP World Limassol συμμετείχε σε πάνελ συζήτησης με στόχο την εξέταση των διεθνών προκλήσεων και ευκαιριών που προκύπτουν από τον ναυτικού τουρισμό, ρίχνοντας φως στη δυναμική την οποία διαθέτει η Λεμεσός και η Κύπρος γενικότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα