Η Cyta στηρίζει το Σωματείο Ελληνίδων Κυριών ΜΑΝΑ

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015, στα κτήρια του Σωματείου Ελληνίδων Κυριών ΜΑΝΑ στη Λευκωσία, η Cyta παραχώρησε στο Σωματείο τα έσοδά της από την τηλεψηφοφορία του ψυχαγωγικού προγράμματος «Your Face Sounds Familiar», που είχε διεξαχθεί πέρυσι από τον ΑΝΤ1.

Tο συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τα μερίδια του ΑΝΤ1, της

Cyta, της MTN και της Golden Telemedia από τα τηλεφωνήματα του κοινού, ανήλθε στις €6,161.85 και δόθηκε ολόκληρο στο Σωματείο.

Την επιταγή παρέλαβε η Πρόεδρος του Σωματείου ΜΑΝΑ κα Ηρώ Παπαφιλίππου, από την κα Αλίκη Δράκου, Προϊστάμενη Επικοινωνίας Μάρκετινγκ της Cyta, την κα Αντιγόνη Αθηαινίτη, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1, την κα Μάρλεν Μιχαήλ, Ανώτερη Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της MTN και την κα Ζέλια Εύζωνα, εκπρόσωπο της Golden Telemedia.

Αποστολή του Σωματείου ΜΑΝΑ είναι η φροντίδα, προστασία και ορθή διαπαιδαγώγηση των παιδιών άπορων οικογενειών, στηρίζοντας, για περισσότερο από 80 χρόνια, την άπορη εργαζόμενη μάνα. Η Cyta, ως ενεργό και υπεύθυνο μέλος της κυπριακής κοινωνίας, στηρίζει διαχρονικά και με ευαισθησία ανάλογες προσπάθειες.

Δελτία Τύπου της Cyta και φωτογραφικό υλικό, μπορείτε να βρείτε, επίσης, στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/pr/pressreleases

Keywords
Τυχαία Θέματα