Η Alpan Electroline Ltd αρωγός στην ανακαίνιση της Παιδιατρικής Κλινικής

Σε μία συνεχή προσπάθεια στήριξης της κοινωνίας, η Alpan Electroline Ltd, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα για τη δική της συμβολή στην ανακαίνιση της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού «Αμερίκος Αργυρίου», η Εταιρεία προσέφερε οικιακό και τεχνολογικό εξοπλισμό, αξίας €6.000, συνδράμοντας έτσι στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών νοσηλείας.

Τα εγκαίνια της Παιδιατρικής Κλινικής τελέστηκαν την Παρασκευή 7 Ιουλίου σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε

στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού από την Υπουργό Υγείας, Δρ. Πόπη Κανάρη, ενώ με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Βουλής, κρατικοί αξιωματούχοι, εκπρόσωποι του ΟΚΥΠΥ, των χορηγών και των υποστηρικτών του έργου ανέδειξαν τη σημασία του για την ευρύτερη περιοχή της Λεμεσού.

Το  έργο αποτελεί έμπνευση της κα. Φωτεινής Τσιρίδου, Πρόεδρο Συνδέσμου Φίλων Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου» και του Δρ. Αργύρη Αργυρίου, Πρόεδρο του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου» και πραγματοποιήθηκε  σε συνεργασία με τον ΟΚΥπΥ.

Η Εταιρεία Alpan Electroline Ltd θα συνεχίσει να στηρίζει φιλόδοξες ενέργειες που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, συμβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην κυπριακή κοινωνία με όποιον τρόπο καθίσταται δυνατός.

Keywords
Τυχαία Θέματα