Γουόλκοτ: «Από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές βραδιές μας»

Απάντηση σε όσους είχαν ξεγραμμένη την Άρσεναλ ήταν η νίκη - πρόκριση επί του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Θίο Γουόλκοτ.«Πιστεύαμε στους εαυτούς μας, πιστεύαμε ότι θα νικήσουμε τον Ολυμπιακό και θα μείνουμε στη διοργάνωση» ήταν τα λόγια του Άγγλου επιθετικού, ο οποίος χαρακτήρισε την χθεσινή βραδιά στο «Καραϊσκάκης» μια από τις σπουδαιότερες στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Γουόλκοτ

εξέφρασε, μάλιστα, την άποψη ότι η πρόκριση στην φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να βοηθήσει ψυχολογικά αυτόν και τους συμπαίκτες του στην προσπάθεια που κάνουν να κατακτήσουν τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ. «Ήταν μεγάλη βραδιά για εμάς, μαι από τις μεγαλύτερες στην ιστορία μας. Νομίζω ότι μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε καλή σεζόν και στην Αγγλίας Γιατί όχι; Τώρα είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, το βλέπεις στα αποδυτήρια» τόνισε ο Γουόλκοτ, ο οποίος μίλησε και για την κακή παρουσία της Άρσεναλ στη φάση των ομίλων.

«Κάναμε μόνοι μας δύσκολα τα πράγματα. Δεν νομίζω ότι υπήρχε κάποιος που μας έδινε πιθανότητες να περάσουμε, αλλά η στάση όλων στα αποδυτήρια ήταν φανταστική. Πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρουμε. Θέλαμε να είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί είναι η θέση μας και η δουλειά όλων των παιδιών ήταν τρομακτική για να το πετύχουμε» κατέληξε ο άσος των «κανονιέρηδων».

Keywords
Τυχαία Θέματα