Γνωστοί celebrities στο πλευρό των προσφύγων!

Με τη συμμετοχή 54 προσωπικοτήτων που δημιούργησαν τα δικά τους ξεχωριστά video στο youtube με κεντρικό μήνυμα “Δεν χρειάζονται λόγια. Μόνο PRAKSIS”, ξεκινάει σήμερα η πρώτη Ελληνική youtube καμπάνια ενημέρωσης του κοινού για τους πρόσφυγες από την ΜΚΟ Praksis με την υποστήριξη

της Google.

Η καμπάνια, που δημιουργήθηκε από την Digital Minds έχει στόχο να ενημερώσεις το κοινό για τις δράσεις της οργάνωσης την αντιμετώπιση αναγκών των προσφύγων, αλλά και τη γενικότερη ενημέρωση γύρω από το προσφυγικό ζήτημα στην Ελλάδα ώστε να ευαισθητοποιηθεί περισσότερος και να αναλάβει δράση. Στην καμπάνια συμμετέχουν πάνω από 40 youtube δημιουργοί από πολλές διαφορετικές κατηγορίες περιεχομένου βίντεο.

Καίτη Γαρμπή, Άκης Πετρετζίκης, Τάμτα, Γιώργος Καραδήμος, Χρήστος Νινιός, Μαλού και Stereo Mike είναι μόνο μερικοί από τους celebrities που συμμετέχουν στην καμπάνια της μη κυβερνητικής οργάνωσης «PRAKSIS» και οι οποίοι αναρτούν στο youtube βίντεο με στόχο την ενημέρωση του κοινού για τους πρόσφυγες και την παροχή βοήθειας, υπό το hashtag #SupportRefugees.

Keywords
Τυχαία Θέματα