Γ.Λιλλήκας: Ο Παπανδρέου θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός

Γιώργος Παπανδρέου οφείλει να είναι προσεκτικός και να μην επιτρέπει στον Ακιντζή να παίζει παιγνίδια αναβάθμισης του ψευδοκράτους", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το επιτελείο του υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Γιώργου Λιλλήκα.

"Αναφορικά με την συνάντηση του πρόεδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς , Γιώργου Παπανδρέου με τον τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακκιντζή

εκείνο που έχει σημασία είναι το γεγονός πως ο κύριος Παπανδρέου όφειλε να είναι πιο προσεκτικός και να μη επιτρέπει στον Μουσταφά Ακκιντζή να παίζει το παιγνίδι αναβάθμισης του ρόλου του και του ψευδοκράτους", επισημαίνει στην ανακοίνωση.

"Σημειώνουμε ότι ο κυπριακός λαός παρακολουθεί με μεγάλη δυσαρέσκεια τον Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, κ. Γεώργιο Παπανδρέου, να λειτουργεί κατ’ επανάληψη αντίθετα με τις καταστατικές διατάξεις της Σοσιαλιστικής Διεθνούς", τονίζει με νόημα.

"Η πρώτη φορά ήταν όταν αποδέχθηκε κατά τρόπο παράτυπο την συμμετοχή δύο τουρκοκυπριακών κομμάτων στη Σοσιαλιστή Διεθνή και η δεύτερη τώρα, με την πρόσκληση προς τον κατοχικό ηγέτη, κ. Ακιντζή, να συμμετάσχει στις εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς", αναφέρει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα