Γκολάρες η Λίβερπουλ, 4-1 την Στόουκ (βιντεο)

Η Λίβερπουλ πέτυχε 4 πανέμορφα γκολ στο "Άνφιλντ" με Μορένο, Στάριτζ και Ορίγκι (2), έτσι επικράτησε με 4-1 της Στόουκ, την προσπέρασε και ανέβηκε στην 9η της βαθμολογίας.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκούρασε αρκετούς παίκτες του εν όψει της ρεβάνς με τη Ντόρτμουντ, αλλά η Λίβερπουλ νίκησε με 4-1 την Στόουκ, πετυχαίνοντας μάλιστα εξαιρετικά τέρματα.

Με άπιαστο σουτ άνοιξε το σκορ ο Αλμπέρτο Μορένο, απάντησε ο Μπόγιαν Κρκιτς και οι "κόκκινοι" πήραν ξανά προβάδισμα με κεφαλιά του Στάριτζ, έπειτα

από τρομερή προσπάθεια και σέντρα του 18άχρονου, Ολουασέγι Ότζο.

Ο Ντίβοκ Ορίγκι μπήκε στο ματς στο 46', στο 50' έκανε το 3-1 με "καρφωτή" κεφαλιά και διαμόρφωσε ο ίδιος το τελικό 4-1 στο 65' με φανταστικό πλασέ από πλάγια αριστερά (εκτός περιοχής).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Κλάιν, Σκρτελ, Κολό Τουρέ, Αλμπέρτο Μορένο, Μίνλερ, Στιούαρτ, Ότζο (46' Ορίγκι), Τζο Άλεν (78' Λούκας Λέιβα), Ρομπέρτο Φιρμίνο (63' Λαλάνα), Στάριτζ.

ΣΤΟΟΥΚ: Χάουγκααρντ, Μπάρντσλεϊ, Σόκρος, Βόλσχαϊντ, Πίτερς (82' Μουνιέσα), Κάμερον, Ιμπουλά, Σατσίρι (71' Ντιούφ), Αφελάι, Μπόγιαν Κρκιτς (71' Χοσέλου), Κράουτς.

FT - VIDEO (Premier League): Liverpool FC 4-1 Stoke City Football ClubAll Goals [HD]Moreno 8'Krkic 22' Daniel Sturridge 32'Origi 50' 65'

Posted by Football Goals &Highlights on Sunday, April 10, 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα