Γκατούζο: "Ελπίζω να γίνω προπονητής στη Μίλαν"

Την επιθυμία του να βρεθεί κάποια στιγμή στον πάγκο της Μίλαν εξέφρασε σε συνέντευξή του ο Τζενάρο Γκατούζο ο οποίος δικαιολόγησε την πτώση των "ροσονέρι" τα τελευταία χρόνια.

Μετά τον Κλάρενς Ζέεντορφ πέρυσι ούτε ο Φιλίπο Ιντσάγκι φέτος δείχνει ικανός να κρατήσει σταθερά το τιμόνι της Μίλαν από την άκρη του πάγκου, παρόλα αυτά ο Τζενάρο Γκατούζο δεν χάνει την πίστη του ότι μπορεί κάποια στιγμή να είναι εκείνος ο "εκλεκτός" της διοίκησης για να κοουτσάρει τους "ροσονέρι"."Άφησα τη Μίλαν ως παίκτης επειδή είχε έρθει η στιγμή να την αφήσω. Η Μίλαν είναι

όμως στην καρδιά μου, έπαιξα για 14 χρόνια ως ροσονέρο και αισθανόμουν πρόεδρος και προπονητής.Είναι μακρύς ακόμα ο δρόμος αλλα ελπίζω να φτάσω και εγώ μία ημέρα στον πάγκο της Μίλαν", δήλωσε ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ σε συνέντευυξή του στην τηλεόραση της "Rai", για να προσθέσει:"Η Μίλαν πρέπει να ξαναρχίσει από τα δικά της παιδιά. Για 25 χρόνια η οικογένεια Μπερλουσκόνι έκανε μεγάλες θυσίες και πανηγύρισε μεγάλες νίκες, είναι λογικό κάποια στιγμή να βρεθεί μέσα στο σκοτάδι". Την ίδια ώρα που η Μίλαν ψάχνει να ξαναβρεί τον εαυτό της (μετά το σκουντέτο του 2011), η Γιουβέντους κυριαρχεί στην Ιταλία εδώ και τέσσερα χρόνια, με τον "Ρίνγκιο" να υπογραμμίζει:"Αυτή τη χρονιά την έξτρα αδρεναλίνη την έδωσε το αντίο του Κόντε. Η ομάδα της Γιουβέντους είναι ώριμη και πρόκειται για ένα συμπαγές σύνολο.Είναι ο πρώτος σύλλογος που προγραμμάτισε το μέλλον του για αρκετά χρόνια".Ο Γκατούζο συμπλήρωσε ωστόσο πως δεν εμπιστεύεται στην Ευρώπη τη Γιουβέντους ενώ παράλληλα έκανε την ευχή να βρεθούν όσο περισσότερες ιταλικές ομάδες γίνεται στους "8" του Europa League και να υπάρχει μία ιταλική ομάδα στον μεγάλο τελικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα