Γιωρκάτζη και Ζένιος ενώπιον του ποινικού ανακριτή Π.Καλλή

Ενώπιον του ποινικου ανακριτή Παναγιώτη Καλλή, αναμένεται να βρεθεί σήμερα η Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας Χρυστάλλα Γιωρκάτζη για την κατ’ ισχυρισμόν υπόθεση δωροδοκίας του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, Ρίκκου Ερωτοκρίτου, από το δικηγορικό γραφείο Νεοκλέους.

Κατάθεση αναμένεται να δώσει και ο Σταύρος Ζένιος τέως μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Τράπεζας. Ο Βοηθός Γενικός

Εισαγγελέας, Ρίκκος Ερωτοκρίτου, δεν έχει ακόμα κληθεί για κατάθεση, ωστόσο αναμένεται ότι ο κ. Ερωτοκρίτου θα καταθέσει τελευταίος.

Μέχρι στιγμής στις ερωτήσεις του Παναγιώτη Καλλή απάντησαν η παραιτηθείσα από τη θέση της Διαχειρίστριας της Λαϊκής, Άντρη Αντωνιάδη, ο Παναγιώτης Νεοκλέους, ο Πανίκος Ηρακλέους πρώην συνεργάτης της πρώην διαχειρίστριας της Λαϊκης Άντρης Αντωνιάδη και ο δικηγόρος του Ρικκου Ερωτοκρίτου, Ανδρεας Κυπρίζογλου, τα μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Τράπεζας Φίλιππος Μαννάρης και Ανδρέας Περσιάνης.Το δεκαήμερο χρονοδιάγραμμα που επέδωσε ο Γενικός Εισαγγελέας στον ποινικό ανακριτή για την ολοκλήρωση της έρευνας, εκπνέει στις 27 Μαρτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα