Γιατί οι διαιτητές συμπεριφέρονται τόσο άσχημα στον Νεϊμάρ;

Στο πρωτοσέλιδο της Παρασκευής (3/2), η καταλανική "Sport" αναρωτιέται τον λόγο για τον οποίο ο Νεϊμάρ γίνεται αποδέκτης "άσχημης συμπεριφοράς" από τους διαιτητές της Ισπανίας.



Αυτό συμβαίνει με αφορμή την τρίτη κίτρινη κάρτα που είδε στη διοργάνωση του Copa del Rey την περασμένη Τετάρτη (1/2), κάτι το οποίο δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στον επαναληπτικό απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όπως αναφέρεται, ο Βραζιλιάνος έχει λάβει συνολικά 11 κίτρινες κάρτες σε 26 παιχνίδια τη φετινή σεζόν, κάτι το οποίο

τις περισσότερες φορές έχει συμβεί διότι απαντά στους αντιπάλους που τον προσβάλλουν, ή λόγω διαμαρτυριών για τα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα που δέχεται - πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Επί του τελευταίου επιχειρήματος, η εφημερίδα παρέθεσε και τους παίκτες που έχουν τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ φέτος στην Primera Division, με τον Νεϊμάρ να βρίσκεται στην κορυφή με 4,31 ανά παιχνίδι (69 συνολικά). Παράλληλα, ο ίδιος έχει προβεί σε μόλις 16 φάουλ.

Επίσης, αναφέρεται παράδειγμα από το παιχνίδι με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τον θεσμό του Κυπέλλου, όπου ο Νεϊμάρ δέχτηκε φάουλ, αλλά έλαβε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή για θέατρο.

Τέλος, παρουσιάζεται κι ένα... αντεπιχείρημα όσον αφορά στα σκληρά φάουλ που δέχεται ο 24χρονος. Ο λόγος για τη λίστα με τους παίκτες που έχουν τις περισσότερες ντρίμπλες στο πρωτάθλημα, με τον Νεϊμάρ να βρίσκεται κι εδώ στην κορυφή με 10,31 ανά παιχνίδι (165 συνολικά), ενώ ο δεύτερος Λιονέλ Μέσι βρίσκεται αρκετά πιο πίσω με 7,24 (123 συνολικά).

Keywords
Τυχαία Θέματα