Για την επιστροφή ο Ολυμπιακός, για το σερί η Ανόρθωση

Ολυμπιακός και Ανόρθωση διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 19η αγωνιστική.

Από τη μια οι γηπεδούχοι στα τελευταία τρία τους παιχνίδια δεν βρήκαν δίχτυα και θέλουν σήμερα να επιστρέψουν στις νίκες. Βέβαια γνωρίζουν καλά τις δυσκολίες που κρύβει ένας αγώνας κόντρα στην Ανόρθωση, όμως πιστεύουν στις δικές τους δυνάμεις οι μαυροπράσινοι, φέτος μας έδειξαν πως διαθέτουν ποιότητα και αυτή θα ψάξουν να παρουσιάσουν στο Μακάρειο. Ο Λεωνίδας Βόκολος δουλεύει καθημερινά με τους παίκτες του, προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του και έτσι προετοιμάστηκε και αυτός

για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής. Εκτός οι Σαμπίνια, Σαρφό, Μανρίκε

Από την η Ανόρθωση πάει στη Λευκωσία με στόχο να σπάσει δύο ρεκόρ που τρέχουν από τον Οκτώβριο. Πιο συγκεκριμένα η Αμμοχωστιανή ομάδα ψάχνει την 2η σερί της νίκη μετά από καιρό ενώ επίσης θέλει να κρατήσει και το μηδέν σε εκτός έδρας παιχνίδι. Ο Τιμούρ, που δεν υπολογίζει στους Μαργκάσα και Οκριασβίλι, ξέρει πως μπορεί να αποτελέσει κλειδί ένα γρήγορο γκολ, αφού ο αγώνας θα ανοίξει και θα έχει τη δυνατότητα να τον φέρει στα μέτρα της η ομάδα του.

Τέλος, πρόκειται για μια αναμέτρηση που παρουσιάζει ενδιαφέρον, όλα τα παιχνίδια κρύβουν συγκινήσεις και μένει να δούμε ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα