Για έβδομη φορά στα σαλόνια της Α' Κατηγορίας


Η ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό μέσα στο Μακαρειο σφράγισε την άνοδο της Αναγέννησης στην Α Κατηγορία και τα πανηγύρια καλά κρατούν καθώς οι πράσινοι θα παίξουν για 7ην φορα στην Α Κατηγορία καθώς κέρδισαν 6 φορές την άνοδο τους ενώ κατάφεραν να έχουν κολλητή παρουσία δυο χρόνων στην Α Κατηγορία.
Η Αναγέννηση τερμάτισε στην 3ην θέση με 59 βαθμούς αρκετοί για να τις χαρίσουν την άνοδο στην Α Κατηγορία.
Η Αναγέννηση ανέβηκε για

πρώτη φορά στην ιστορία της την περίοδο 1986-87 με προπονητή τον Βούλγαρο τεχνικό κ.Γιοτσεφ ενώ την περίοδο 1995-96 κέρδισε για δεύτερη φορά το εισιτήριο για την Α Κατηγορία με προπονητή τον Αντρέα Κισσονεργη ο οποίος τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος διαδέχτηκε τον Βούλγαρο τεχνικό Σπας Τζεβίζωφ.Η Αναγέννηση κατάφερε να παραμείνει στην Α Κατηγορία για δεύτερη χρονιά και πάλι με προπονητή τον Αντρέα Κισσονεργη.
Το 1998-99 με τον προπονητή τον Γκεοργκι Πετκωφ ανέβηκε για 3ην φορά στην Α Κατηγορία ενώ το ίδιο έγινε και την περίοδο 2003-2004 με προπονητή και πάλι τον Γκεοργκι Πετκωφ. Μετα από τον υποβιβασμό της στην Β Κατηγορία η Αναγέννηση πέρασε δύσκολες στιγμές αφού πηρέ τον δρόμο και για την Γ Κατηγορία. Ανέλαβε την χρονιά εκείνη ο Αδαμος Αδαμου ανεβάζοντας την ομάδα στην Β Κατηγορία και να χρόνο αργότερα στην Α Κατηγορια. Ήταν η χρονιά 2010-2011 όπου με τον κύπριο τεχνικό οι πράσινοι ανέβηκαν στην Α Κατηγορια.

Keywords
Τυχαία Θέματα