Γεροσκήπου FC: Ψεύτικα προφίλ επιχειρούν να πλήξουν το Σωματείο

Τη δημιουργία ψεύτικων προφίλ του Αθλητικού Σωματείου Γεροσκήπου FC σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία,όπως αναφέρει, μεταδίδουν ψευδείς, συκωφαντικές, δυσφημιστικές και εξυβριστικές δηλώσεις, καταγγέλλει το επίσημο σωματείο της Γεροσκήπου.

Σε ανακοίνωση του, το σωματείο Γεροσκήπου FC καταδικάζει και καταγγέλλει οποιεσδήποτε  ανακοινώσεις, αναρτήσεις, αναφορές, δημοσιεύσεις, κείμενα, σχολιασμούς και εικόνες, οι οποίες έχουν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook

και το Instagram μέσω των λογαριασμών  Geroskipou FootballClub Cyprus και Geroskipou FC.

Οπως σημειώνει η ανακοίνωση, οι αναρτήσεις αυτές επιχειρούν να πλήξουν το κύρος της ποδοσφαιρικής ομάδας ανδρών της Γεροσκήπου FC, με τη διάδοση ή και αναμετάδοση ψευδών, συκοφαντικών, δυσφημιστικών και εξυβριστικών δηλώσεων, σχολίων και χαρακτηρισμών, οι οποίες στρέφονται κατά της ομάδας και των στελεχών της.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση, σε σελίδες του Facebook και Instagram οι οποίες δεν αποτελούν τις επίσημες σελίδες της ποδοσφαιρικής oμάδας ανδρών Γεροσκήπου FC γίνεται προσπάθεια να αμαυρωθεί και να πληγεί η φήμη της oμάδας και των στελεχών, μέσω ύβρεων και κατηγοριών.

Οι εν λόγω αναρτήσεις είναι ψευδείς, συκοφαντικές και απαράδεκτες, και σε καμία περίπτωση δεν περιέχουν αληθείς, ευσταθείς και ορθές πληροφορίες. Τέτοιες δηλώσεις είναι απαράδεκτες για τα όσα πρεσβεύει η ομάδα  και τα στελέχη της, και σκοπός τους είναι «να βλάψουν και να προσβάλουν τη φήμη και το κύρος της ομάδας και των στελεχών της", αναφέρεται.

Σημειώνεται, περαιτέρω, πως οι αναρτήσεις αυτές καταφέρονται εναντίον του Πρόεδρου της ομάδας Χαράλαμπου Αχιλλέως, του Αντιπροέδρου Γιώργου Νεοφύτου, καθώς επίσης και των ποδοσφαιριστών της ομάδας Κωνσταντίνου Ζαχαρουδίου, Αχιλλέα Μιχαήλ, Αναστάση Μακρή, Carlos Jorge Oliveira Machado, Lucas Pinto Camelo, Ιωάννη Σάββα, Γεωργή Καρακάλοβ, Joan Pedro Da Cunha Ferreira.

Το σωματείο διαβεβαιώνει του φιλάθλους του και το ευρύτερο κοινό ότι έχει λάβει όλα τα δέοντα μέτρα για σκοπούς αποκατάστασης και εν γένει προάσπισης του καλού ονόματος τόσο των ίδιων των στελεχών και των ποδοσφαιριστών προσωπικά, οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα αισχρού και απαράδεκτου περιεχομένου δημοσιευμένα κείμενα και αναρτήσεις, όσο και της ποδοσφαιρικής ομάδας στο σύνολό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα