Γεύσεις στη Φύση: Τι θα δούμε αυτό το Σάββατο;

Τα απογεύματα του Σαββάτου μας γεμίζουν με πλούσιες γεύσεις και πολύτιμες γνώσεις με την υπογραφή του chef-culinary expert Βαγγέλη Δρίσκα! Διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Δρίσκα για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα!

Στο 2ο επεισόδιο «Γεύσεις στη Φύση» που θα μεταδοθεί το Σάββατο 9/1/16, ο Βαγγέλης Δρίσκας δημιουργεί πιάτα με ευφάνταστους συνδυασμούς υλικών, και

δίνει μοναδικές λύσεις στο καθημερινό μας μαγείρεμα. Η εκπομπή ξεκινά με μία λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους: τάρτα με σπανάκι, ανθότυρο και καρύδια, με την πιο αφράτη και νόστιμη βάση. Ο Βαγγέλης συνεχίζει τα μαγειρέματα με την γρήγορη συνταγή της εβδομάδας: πένες στον φούρνο με πρωτότυπη πικάντικη σάλτσα.

Στο τραπέζι που ακολουθεί, μαθαίνουμε πώς να ψήσουμε στην εντέλεια χοιρινή μπριζόλα tomahawk και πώς να μαγειρέψουμε την κινόα για να φτιάξουμε μία ξεχωριστή, θρεπτική και υγιεινή γαρνιτούρα. Και για το τέλος, ένα σοκολατένιο κέικ, χωρίς ζάχαρη και γλουτένη. Αφράτο και εντυπωσιακά νόστιμο, αυτό το κέικ είναι η γλυκιά λιχουδιά που θέλουν να απολαμβάνουν όλοι χωρίς ενοχές και περιορισμούς. Και αυτό το Σάββατο, ο Βαγγέλης Δρίσκας διαλέγει τα καλύτερα υλικά, δίνει τις πιο χρήσιμες συμβουλές, μας προτείνει ξεχωριστούς συνδυασμούς που καταλήγουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.

Η πιο χρωματιστή κουζίνα της ελληνικής τηλεόρασης, κάθε Σάββατο απόγευμα στο ΣΙΓΜΑ!

Keywords
Τυχαία Θέματα