ΓΕ: Ποινική έρευνα για Χατζηγιάννη – 3 υποθέσεις για οικονομία

Αποκαλυπτικός στη Βουλή ο Γενικός Εισαγγελέας κατά τη διάρκεια συζήτησης του προϋπολογισμού της Νομικής Υπηρεσίας. Ερωτηθείς αν επιβεβαιώνει δημοσιεύματα περί ποινικής έρευνας κατά του τέως Γενικού Διευθυντή της Συνεργατικής Νικόλα Χατζηγιάννη ήταν λακωνικός

Επισημαίνεται ότι ο Γενικός Εισαγγελέας επιβεβαίωσε στο SIGMALIVE από το πρωί τα περί ποινικής έρευνας.Στις

καταγγελίες κατά ιθυνόντων του Συνεργατισμού προέβη ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος.

Ακολούθως ο Γενικός Εισαγγελέας επισήμανε ότι εκκρεμούν τρεις ποινικές υποθέσεις αναφορικά με τις έρευνες για την κατάρρευση της οικονομίας.

Ταυτόχρονα επισήμανε ότι ερευνώνται και άλλες επίσης σοβαρές υποθέσεις, τις οποίες, ωστόσο, δεν αποκάλυψε.Σε σχέση με την πρόσφατη απόφαση κατά στελεχών της πρώην Λαϊκής, ο Γενικός Εισαγγελέας είπε ότι ήταν ομόφωνη και καταπελτική, επισήμανε ωστόσο ότι έχει εφεσιβληθεί ή αναμένεται να εφεσιβληθεί στο μέλλον.

Σε μια άλλη εξέλιξη ανά πάσα στιγμή αναμένεται η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου για την ''FBME''.Ο Κώστας Κληρίδης σε έντονο ύφος κατήγγειλε εσκεμμένη κακοήθεια από Μέσα Ενημέρωσης αναφορικά με το σύνολο των εξόδων που δαπανήθηκε για τις ανακρίσεις στο πλαίσιο ποινικών υποθέσεων για την οικονομία.

Το ποσό είπε ανήλθε στα 5,6 εκατομμύρια και όχι σε 30 με 40 εκατομμύρια.Ο Κώστας Κληρίδης ανέφερε επίσης ότι έχουν δαπανηθεί επίσης κονδύλια ύψους 22,9 εκατομμυρίων προς συμβουλευτικούς οίκους για υποθέσεις που δεν έχουν να κάνουν με τις ποινικές έρευνες για την οικονομία

Keywords
Τυχαία Θέματα