Γάτα σώζει αγοράκι εγκατελειμένο σε χαρτοκιβώτιο (βιντεο)

Ένα αγοράκι όχι μεγαλύτερo από 12 εβδομάδες σώθηκε χάρη σε μια χνουδωτή γάτα.

Το βρέφος βρεθηκε σε χάρτινο κιβώτιο στο κεφαλόσκαλο μιας πολυκατοικίας στη ρωσική πόλη του Ομπνίνσκ. Το κουτί άνηκε για μια γάτα, η οποία - αφού διαπίστωσε την παρουσία του βρέφους, το ζέσταινε και δεν το άφηνε από τα μάτια της.

Το μωρό ανακαλύφθηκε από μια ένοικο, η οποία άκουσε πολύ δυνατά “νιαούρισματα” και έτρεξε να σώσει τη γάτα από πιθανούς βασανιστές.

Το χνουδωτό αιλουροειδές ζούσε στην πολυκατοικία για τρία χρόνια και το φρόντιζαν

οι κάτοικοί της. Την μέρα που βρήκε τον απροδόκητο επισκέπτη επικρατούσε ψύχος, αλλά το εγκατελειμμένο μωρο ήταν ζεστό, σύμφωνα με την γυναίκα που το ανακάλυψε.

“Διατήρησε το μωρό ζεστό με το σώμα της για πολλές ώρες και νιαούριζε για να καλέσει βοήθεια” είπε στο πρακρορείο Ruptly. Η γυναίκα, που τυγχαίνει να είναι νοσοκόμα, είπε ότι βρήκε επίσης μια τσάντα με παιδικές τροφές και πάνες . “Το αγόρι ήταν καλά και ζεστά ντυμένο”, πρόσθεσε.

Η γάτα δεν άφησε το μωρό ακόμη και όταν έφτασε η αστυνομία και οι γιατροί. “Όταν οι γιατροί μετέφεραν το βρέφος νιαούριζε δυνατά και προσπάθησε να πηδήξει στο ασθενοφόρο για να βρίσκεται μαζί του”, είπε η γυναίκα.

Στη συνέχεια, η γάτα κάθισε για ώρες στο δρόμο περιμένοντας το αυτοκίνητο να επιστρέψει και να φέρει το μικρό αγόρι πίσω, είπαν οι γείτονες.

Το βρέφος μεταφέρθηκε σε ένα από τα νοσοκομεία του Ομπνινσκ, και σύμφωνα με τους γιατρούς είναι απολύτως υγιές και αισθάνεται καλά.

Η αστυνομία προσπαθεί τώρα να εντοπίσει τους γονείς του μωρού, ενώ η γάτα, που φαίνεται να είναι έγκυος, λαμβάνει επιπλέον φροντίδα και αντιμετωπίζεται σαν ήρωας από τους κατοίκους .

Keywords
Τυχαία Θέματα