Φθινόπωρο του 2024 το εκλογικό συνέδριο του ΚΕΕ

Τον Σεπτέμβριο του 2024 θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο του ΚΕΕ, σύμφωνα με δηλώσεις του Ουνάλ Ουστέλ, «πρωθυπουργού» και προέδρου του κόμματος.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος δημοσιεύει σήμερα σχετικές δηλώσεις του κ. Ουστέλ στον παράνομο «Μπαϊράκ», ο οποίος είπε πως το ΚΕΕ είναι μεγάλο κόμμα, δεν αρκούν 2-3 μήνες για προετοιμασία συνεδρίου. «Όταν γίνει η γενική συνέλευση θα ανανεωθούν όλες οι οργανώσεις μας και

τα μέλη μας. Για αυτό θα το πραγματοποιήσουμε εντός του Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την απόφαση κεντρικού συμβουλίου του κόμματος. Όσα λένε δεξιά και αριστερά οι διάφοροι δεν είναι σωστά», πρόσθεσε. Θα συμμορφωθούν, συνέχισε, με την απόφαση που έλαβαν τα αρμόδια όργανα, ήτοι για το Σεπτέμβριο του 2024.

Την είδηση σχολίασε ο πρόεδρος του Κόμματος του Λαού (ΚΛ), Κουντρέτ Οζερσάι με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας ότι «η Τουρκία έδωσε το πράσινο φως για το συνέδριο». Σημειώνει την αναφορά Ουστέλ ότι την απόφαση για εκλογές στο ΚΕΕ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο την κοινοποίησε και στην Τουρκία. «Θα πραγματοποιήσουμε το συνέδριό μας τον Σεπτέμβριο του 2024 εν γνώσει της Τουρκικής Δημοκρατίας», είπε πει ο κ. Ουστέλ με τον κ. Οζερσάι να σχολιάζει: «Αυτή είναι η αντίληψή σας για την κυριαρχία, την ανεξαρτησία. Αυτή είναι η πίστη σας στην ανεξαρτησία της τδβκ και ο αυτοσεβασμός σας; Έπειτα, προσβάλλεστε όταν λέμε 'έχετε ισοπεδώσει τη φήμη της χώρας με αυτή την αντίληψη της πολιτικής', όταν αποκαλούμε αυτή την κυβέρνηση 'παράνομη'».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα