Φτάνει να το δείξει στο γήπεδο

Ο Κριστοβάο Ράμος σε συζήτηση που είχε με τον Κώστα Καϊάφα τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στην Ομόνοια και να δώσει τον καλύτερο του εαυτό έτσι ώστε να ξαναβρεθεί στις βασικές επιλογές του εν όψει του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος.

Ο Πορτογάλος μετά τα μεγάλα παιχνίδια που πραγματοποίησε στην Ευρώπη, δεν μπόρεσε να αποδώσει, ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς με αποτέλεσμα να παραγκωνιστεί από τις βασικές επιλογές του Κύπριου τεχνικού.

Ο Ράμος έχει τις ικανότητες και την ποιότητα να δώσει πολλά στην Ομόνοια φτάνει να το αποδείξει στο γήπεδο μετά την επανέναρξη του

πρωταθλήματος.Καλείται να δουλέψει σκληρά για να παρουσιαστεί φρέσκος, καθώς στις τελευταίες του εμφανίσεις έδειχνε ταλαιπωρημένος στον αγωνιστικό χώρο και δεν είχε την ψυχολογία που είχε στην Ευρώπη.Ακόμα και στο παιχνίδι με τον Απόλλων όταν έχασε το πέναλτι δεν έδειχνε ότι μπορεί να το εκτελέσει με επιτυχία, ωστόσο το πήρε πάνω του και απέτυχε. Ο Ράμος έχει όλα τα φόντα να διακριθεί με την φανέλα της Ομόνοια φτάνει να το αποδείξει στο γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα