«Φουλάρουν» μηχανές τα επιτελεία των Υποψηφίων

Ο προϋπολογισμός του 2018 διασφαλίζει πορεία ανάπτυξης και ασφάλειας, λέγει το εκλογικό επιτελείο Αναστασιάδη.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ένα αναπτυξιακό προϋπολογισμό που ενισχύει την κοινωνία και αγορά, αυξάνει το πλεόνασμα μειώνοντας το δημόσιο χρέος, χωρίς φορολογικές επιβαρύνσεις και ασύστολες δαπάνες».

Μέτρα για αποτελεσματική αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα προτείνει ο Σταύρος Μαλάς.

«Η απροθυμία, η προχειρότητα,

όπως και η επιλεκτική αντιμετώπιση των απερχόμενων κυβερνώντων σε σχέση με τα επεισόδια βίας μέσα και έξω από τα γήπεδα, έχουν οδηγήσει την κατάσταση σε επικίνδυνο σημείο», αναφέρει το επιτελείο Μαλά.

Θα στηρίξει την επιλογή του Υπουργού Υγείας για τον νέο πρόεδρο του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας, τονίζει ο Γιώργος Λιλλήκας.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Θα στηρίξουμε την επιλογή του Υπουργού γιατί θεωρώ ότι είναι ο καταλληλότερος ιδιαίτερα σε αυτή τη φάση».

Η καταπολέμηση της διαφθοράς θέλει συγκροτημένα μέτρα και καθαρά χέρια, λέγει το Κίνημα Αλληλεγγύη.

«Οι πειραματισμοί και αυτοσχεδιασμοί δεν επιτρέπονται. Χρειάζονται συγκροτημένα μέτρα, όπως προτείνονται με το προεκλογικό πρόγραμμα του Νικόλα Παπαδόπουλου», αναφέρει η Αλληλεγγύη.

Η Τουρκία συνεχίζει να προκαλεί με νέες παράνομες NAVTEX παρά τις φρούδες ελπίδες κάποιων από την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα, αναφέρει το εκλογικό επιτελείο του Χρίστου Χρίστου.

«Για ακόμα μια φορά οι ψευδαισθήσεις ηττήθηκαν και κέρδισε η πικρή πραγματικότητα, όπως έγινε με τα κοινά οράματα που μοιράζονταν κάποιοι, όπως έγινε με τον «συγκαταβατικό» ηγέτη της κατοχής, Μουσταφά Ακκιντζί», αναφέρει το επιτελείο.

Το Κυπριακό, καταλήγει το επιτελείο Χρίστου, δεν μπορεί να λυθεί με ανέφικτες λύσεις και φανταστικά σενάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα