Φονικό Λ/κας: Δρακόντεια μέτρα και ένταση στο Δικαστήριο

Οκταήμερο διάταγμα κράτησης εκδόθηκε εναντίον του Γιώργου Γεωργίου από το Επ.Δικαστήριο Λάρνακας. Μετά από έρευνες, εντοπίστηκε ότι το πιστόλι που χρησιμοποιήθηκε στην γκανγκστερική δολοφονία στο κέντρο της Λάρνακας, άνηκε σε αστυνομικό και κλάπηκε το 2008.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για να διαπιστωθεί το πώς περιήλθε στην κατοχή του Γεωργίου.

Ο 45χρονος τόσο κατά την είσοδο του στο Δικαστήριο όσο και καθ όλη την διάρκεια της διαδικασίας συνοδευόταν απο ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία βρισκόταν στον χώρο και τον συνόδευσε κατά την είσοδο αλλά

και κατά την έξοδο του.

Οι συγγενείς του φονευθέντος Παναγιώτη Χριστοδούλου βρέθηκαν στον χώρο από νωρίς το πρωί περιμένοντας τον Γεωργίου. Στον χώρο προκλήθηκε ένταση, με φωνές και προπηλακισμούς εναντίον του.Ο 48χρονος κατά την έξοδό του από το Δικαστήριο, φυγαδεύτηκε από τον πίσω χώρο των Δικαστηρίων προκειμένου να μην προκληθεί περαιτέρω ένταση.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, το πιστόλι τύπου USP που χρησιμοποίησε ο ύποπτος για τη διάπραξη της δολοφονίας ανήκει σε Αστυνομικό.

Αναφέρθηκε, επίσης, ότι ο Ξιούρουππας είχε αρχίσει να πυροβολεί το θύμα από απόσταση ενός μέτρου μέσα στο νυχτερινό κέντρο και δεν σταμάτησε να τον πυροβολεί και όταν ακόμη ο Χριστοδούλου έπεσε στο έδαφος.

Keywords
Τυχαία Θέματα