Φοίβος:'' Ο ΑΠΟΕΛ θα κερδίσει! ''

Ο πρώην πρόεδρος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Φοίβος Ερωτοκρίτου σε δηλώσεις του στο sigmalive έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα νίκης στο σημερινό ντέρμπι κορυφής. Τόνισε ότι έχει πλήρη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή ότι θα οδηγήσουν τον ΑΠΟΕΛ στη νίκη και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Κρίσιμο

το σημερινό ντέρμπι με τον Απολλων για τον ΑΠΟΕΛ

'' Σίγουρα είναι κρίσιμο και καθοριστικό για την μετέτειπα πορεία της ομάδας μας , στην προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου. Πιστεύω έχουμε την ομάδα και ένα ικανό προπονητή για να πάρουμε, στο τέλος αυτό που θέλουμε . Είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές μας θα δώσουν όλες τις δυνάμεις τους στο γήπεδο, χωρίς να υποτιμούμε τον Απόλλωνα, που είναι εξίσου πολύ καλή ομάδα. Όμως αν ο ΑΠΟΕΛ βρεθεί στη μέρα του, που αυτό πιστεύω ότι θα γίνει, τότε θα κερδίσουμε. Εύχομαι μετά το τέλος του αγώνα η ομάδα μας, να ανεβεί στην κορυφή και να αρχίσει η μεγάλη αντεπίθεση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος"

Τι περιμένεις απο τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ

'' Πάντα ο ΑΠΟΕΛ σε αυτά τα καθοριστικά παιχνίδια , αγωνίζεται με πάθος και αποφασιστικότητα. Το έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις αλλα και στην ευρώπη. Είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές, θα το επαναλάβουν και θα κερδίσουν. Είναι μεγάλο και ισχυρό κίνητρο ο τρίτος σερί τίτλος.

Το γεγονός ότι ο αγώνας δεν θα γίνει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο θα παίξει ρόλο

'' Σίγουρα το γεγονός ότι θα βρεθούν 3-4 χιλιάδες κοσμου στο γήπεδο , είναι πολύ καλύτερα παρά να ήταν με άδειες εξέδρες, κάτι που είναι πολύ καταθληπτικό. Αυτοί που που θα έρθουν στο γήπεδο παιδιά, γυναίκες και συνταξιούχοι θα βοηθήσουν στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Αυτό που θα χρειαστεί είναι οι ποδοσφαιριστές μας να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους. Αν το πράξουν τότε θα πάρουμε τη νίκη.

Ο Φοιβος Ερωτοκρίτου έχει αγωνία για το σημερινό αγώνα;

'' Η αγωνία μου παραμενει η ίδια. Είμαι όμως αισιόδοξος. Ξέρω ότι η διοίκηση θα κάνει ότι είναι δυνατό για να στηρίξει την ομάδα μέχρι τέλος για να φτάσει στον τρίτο σερί τίτλο, που θα είναι πολύ σημαντικός για τον ΑΠΟΕΛ.

Ποιά είναι η πρόβλεψη σου;

'' Πρόβλεψη δεν έχω . Έχω όμως επιθυμία . Να νικήσει ο ΑΠΟΕΛ και να ανεβεί στην κορυφή, εκεί που του αξίζει''

Keywords
Τυχαία Θέματα