Φιλικό προς τιμήν του Κάρικ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τιμήσει τον Μάικλ Κάρικ για την ενδεκαετή προσφορά του στο σύλλογο, καθώς θα διοργανώσει φιλικό αγώνα προς τιμήν του 35χρονου μέσου στο «Ολντ Τράφορντ».

Ύστερα από σχετικό αίτημα του πολύπειρου άσου, όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε επιλεγμένους φιλανθρωπικούς σκοπούς μέσω του ιδρύματος "Michael Carrick Foundation" που ιδρύθηκε πρόσφατα. Στο φιλικό αυτό, το οποίο θα διεξαχθεί στις 4 Ιουνίου

στο «Θέατρο των Ονείρων», θα αναμετρηθούν μια ομάδα από παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του 2008 και οι «Ολ Σταρς» του Μάικλ Κάρικ. Η ομάδα της Γιουνάιτεντ του 2008 θα έχει στη σύνθεσή της παίκτες όπως οι Έντβιν φαν ντερ Σαρ, Γκάρι Νέβιλ, Ρίο Φέρντιναντ, Πολ Σκόουλς και Ράιαν Γκιγκς, ενώ με τα... αστέρια του Κάρικ θα αγωνιστούν οι Στίβεν Τζέραρντ, Φρανκ Λάμπαρντ και Μάικλ Όουεν.

Ο Κάρικ τονίζει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Όλα τα έσοδα από το παιχνίδι θα πάνε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ελπίζω να συγκεντρώσω όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για το ίδρυμά μου, προκειμένου να βοηθήσω να γίνει η διαφορά στις ζωές των παιδιών. Αυτό είναι κάτι για το οποίο είμαι παθιασμένος και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στο να γίνει δυνατό αυτό το φιλικό».

Ο Κάρικ μεταγράφηκε το 2006 στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στην διάρκεια της θητείας του στο «Ολντ Τράφορντ» πανηγύρισε πέντε πρωταθλήματα, ένα κύπελλο, δύο Λιγκ Καπ Αγγλίας, έξι Κομιούνιτι Σιλντ, το Τσάμπιονς Λιγκ του 2008 και το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων της ίδιας χρονιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα