Φιλική νίκη της Εθνικής Παίδων U-17 επί της Φινλανδίας

Στα πέναλτι κρίθηκε το δεύτερο φιλικό της Εθνικής μας ομάδας των Παίδων U-17 στο διεθνές τουρνουά Nordic Cup που διεξάγεται στη Φινλανδία.

Κόντρα στη γηπεδούχο Φινλανδία, η Κύπρος πήρε τη νίκη με 5-4 στα πέναλτι αφού στην κανονική του διάρκεια ο αγώνας τελείωσε ισόπαλος 1-1.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του τουρνούα, στη φάση των ομίλων δεν υπάρχουν ισοπαλίες. Οι ισόπαλοι αγώνες οδηγούνται στα πέναλτι και με τον τρόπο αυτό, η ομάδα μας πήρε τους πρώτους της

βαθμούς στη διοργάνωση αφού στην πρεμιέρα είχε χάσει με 4-1 από τη Δανία.

Στο σημερινό αγώνα το τέρμα της Εθνικής μας το πέτυχε ο Παναγιώτης Ανδρέου στο 61ο λεπτό, ισοφαρίζοντας το τέρμα που είχαν πετύχει νωρίτερα οι Φινλανδοί στο πρώτο ημίχρονο.

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων U-17 Γιάννος Οκκάς παρέταξε την ακόλουθη εντεκάδα

Κ. Κωνσταντίνου, Α. Μιχαήλ, Κ. Καραγιάννης, Ε. Ανδρέου, Μ. Ιωάννου, Γ. Γερολέμου, Ι. Πικής, Χ. Σωκράτους, Κ. Ηλία, Δ. Τουμαζου, Α. Χρυσοστόμου.

Σταδιακά πέρασαν στον αγώνα και όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ως αλλαγή, εκτός από τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Ρ. Πιττάτζιης που είχε αγωνιστεί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τη Δανία.

Οι παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή:

Χρ. Σιέλης, Κ. Σεργίου, Μ. Χριστοδούλου, Π. Λουκά, Α. Κατσαντώνης, Μ. Γενεθλίου, Σ. Ιακώβου, Π. Ανδρεόυ.

Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής μας η Νορβηγία την ερχόμενη Κυριακή.

Ανάλογα με τη θέση που θα πάρει η κάθε ομάδα στον όμιλο, θα αγωνιστεί και σε τέταρτο παιχνίδι την ερχόμενη Τρίτη 9 Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα