«Famous» για τους οροθετικούς

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η χθεσινοβραδινή φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε το Κέντρο Υποστήριξης Φορέων Οροθετικών Ατόμων (ΚΥΦΑ), στους δίδυμους πύργους «Olympic Residence» στη Λεμεσό με χορηγό επικοινωνίας το περιοδικό ”Madame Figaro”.

Η βραδιά περιλάμβανε επίδειξη μόδας από τα καταστήματα επωνύμων οίκων του «Olympic Residence» και φιλοξενούμενη της βραδιάς ήταν εκθαμβωτική η Κατερίνα Στικούδη, που δεν άφησε κανένα ασυγκίνητο με τις μουσικοχορευτικές της ικανότητες.

Σε χαιρετισμό της η πρόεδρος του ΚΥΦΑ, Στέλλα Μιχαηλίδου, ανέφερε ότι τα κρούσματα

μετάδοσης του ιού HIV στην Κύπρου έχουν αυξηθεί δραματικά και είναι σημαντικό να ευαισθητοποιηθεί η κοινωνία μας γενικότερα. Όπως είπε ο ιός δεν γνωρίζει χρώμα, θρησκεία ούτε κοινωνική τάξη.

Η κυρία Μιχαηλίδου είναι πρόεδρος του ΚΥΦΑ εδώ και 21 χρόνια και ως πρόεδρος του Φορέα, στηρίζει καθημερινά ποικιλοτρόπως νέα και παλαιά περιστατικά.

Τη διοργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε ο Ρόης Ηροδότου και παρουσιαστές της βραδιάς ήταν ο Mr. Cyprus 2016, Χάρης Ιωάννου και η Δήμητρα Μακρυγιάννη.

Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα δοθούν σε φορείς του ιού HIV.

Ποιο είναι το ΚΥΦΑ

Το Κέντρο Υποστήριξης Φορέων του AIDS ιδρύθηκε την 1ην Δεκεμβρίου του 2000 και είναι ένα αναγνωρισμένο μη κερδοσκοπικό Σωματείο. Το Κ.Υ.Φ.Α είναι μία εθελοντική οργάνωση που έχει σκοπό την συμπαράσταση και την υποστήριξη προς τους φορείς του AIDS και τις οικογένειες τους. Επίσης στοχεύει στην καταπολέμηση της προκατάληψης, της ευαισθητοποίησης του κοινωνικού συνόλου στον πόνο των συνανθρώπων μας. Αποβλέπει στην πρόληψη της εξάπλωσης του ιού του AIDS. Το Κέντρο λειτουργεί χάρη στην πολύτιμη και ακούραστη προσφορά των εθελοντών του μέσα στα πλαίσια σεβασμού προς τον συνάνθρωπο και της απόλυτης εχεμύθειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα