Φεύγει ο Γκιγκς από την Γιουνάιτεντ;

Σε συζητήσεις με το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV βρίσκεται ο Ράιαν Γκιγκς, με σκοπό να σχολιάζει τα παιχνίδια του Euro 2016. Αβέβαιο το μέλλον του Ουαλού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ειδικά αν προσληφθεί από τους "κόκκινους διαβόλους" ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Στις 21 Μαΐου ολοκληρώνεται η σεζόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τον τελικό του FA Cup

απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, στο Γουέμπλεϊ, τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη του Euro 2016. Ο βοηθός του Λουίς φαν Χάαλ στην τεχνική ηγεσία των "κόκκινων διαβόλων", Ράιαν Γκιγκς, βρίσκεται σε επαφές με το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV, προκειμένου να σχολιάζει τα παιχνίδια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Γαλλία.

Αυτό την ίδια ώρα που το μέλλον του Ουαλού στην ομάδα του Μάντσεστερ είναι εξαιρετικά αβέβαιο, ειδικά εάν προσληφθεί στη θέση του προπονητή ο Πορτογάλος Ζοζέ Μουρίνιο. Από τη μία οι "κόκκινοι διάβολοι" δεν θέλουν να χάσουν έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα τους, ωστόσο ο ίδιος ο Γκιγκς επιθυμεί να έχει χρέη πρώτου προπονητή.

Σημειώνεται ότι μέχρι πρότινος σχολιαστής στο ITV ήταν ο πρώην συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν, ο οποίος όμως δεν συνεχίζει καθώς αποτελεί πια τον συνεργάτη του Μάρτον Ο' Νιλ στην τεχνική ηγεσία της Ιρλανδίας, που έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στα τελικά του Euro.

Keywords
Τυχαία Θέματα