Φανιέρος: Κάανεν ή Τσίωλης

Ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο , στην εκπομπή Βραδινό ντέρμπι αναφέρθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στους «φτεροπόδαρους».

Αποκάλυψε τα ονόματα που είναι υποψήφιοι. Αυτοί είναι ο Τον Κάανεν και ο Σάκης Τσίωλης. Υπήρξε επαφή και με τον Νεόφυτο ΛάρκουΑναλυτικά:« Αυτή η κίνηση έγινε μετά απο ορισμένα αποτελέσματα Εχουμε τους στόχούς μας, που θέλουμε να τους υλοποιησουμε . Εγινε η αποδεσμευση του προπονητή και ορισμένων παικτών. Δεν ήταν

μόνο η ήττα . Είναι καλός προπονητής ο Νικόδημος Παπαβασιλείου, όμως θα φέρουμε αλλο προπονήτη μπας και ξυπνήσουμε . Υπάρχουν υποψήφιοι όπως ο Τον Καανεν , ο Λαρκου ήταν υποψήφιος και ο Τσίωλης. Εχουμε τακτική να μην αλλάζουμε τον γυμναστή μας και τον προπονητή τερματοφυλάκων στον Ερμή. Ναι αυτό ήταν το πρόβλημα με τον Λάρκου στις επαφές μας . Σε λίγες ώρες θα έχουμε προπονητή και αύριο θα πάει προπόνησ绨

Οι τελικοί με την ΑΕΛ και το ευρωπαϊκο εισιτήριο

« Έχουμε τέσσερα μάτς και θα διεκδικήσουμε την εξάδα. Υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια και είναι όλα δύσκολα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάναμε λάθη απο το ξεκίνημα, βγήκαν στην επιφάνεια και τα πληρώσαμε . Έγιναν αλλαγές. Τώρα η ομάδα είναι έτοιμη. Όπως πήραμε την ασπίδα με τον ΑΠΟΕΛ , ΄ετσι αντιμετωπίζουμε τα τρία παιχνίδια, που θα έχουμε την ΑΕΛ. Παιχνίδια, ζωής ή θανάτου. Έχουμε τρείς τελικούς με την ΑΕΛ.

Μετά την ήττα με την Αγία Νάπα δεν ψάξαμε για δικαιολογίες. Όποιου δεν του αρέσει θα μείνει έξω απο τον Ερμή. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια και πρέπει να τα κερδίσουμε. Ο στόχος του Ερμή είναι το ευρωπαϊκο εισιτήριο»

Keywords
Τυχαία Θέματα