Φαίδωνος:Θα επηρεαστούν φίλοι και κουμπάροι μου - Δε φοβάμαι

Δεν ανησυχώ για την ασφάλεια μου. Διακυβεύονται μεν συμφέροντα κι αν προχωρήσουν οι έρευνες, κάποιοι θα χάσουν περιουσίες, αλλά «δεν ζήτησα προστασία, ξέρω να προστατεύομαι μόνος μου» δήλωσε ο Φαίδωνας Φαίδωνος κληθείς να σχολιάσει την ανακοίνωση, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

Απαντώντας, εξάλλου, στις επικρίσεις ότι βρήκε πάλι ευκαιρία να μονοπωλήσει την επικαιρότητα, ο κ. Φαίδωνος απάντησε ότι τώρα ούτε εκλογές έχει, ούτε ο ίδιος έχει ανάγκη δημοσιότητας.

Όλη αυτή η ιστορία με τις καταγγελίες έχει προσωπικό

κόστος για μένα και είναι πολύ ψυχοφθόρα, είπε, έχω χάσει φίλους και συγγενείς και αν η διερεύνηση των καταγγελιών προχωρήσει θα επηρεαστούν προσωπικοί του φίλοι και κουμπάροι.

Ο Πρόεδρος του Φιλοαστυνομικού Συνδέσμου , Νεόφυτος Παπαμιλτιάδους, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους εκδόθηκε η ανακοίνωση δήλωσε ότι ο κ. Φαίδωνος είναι εδώ και δύο χρόνια Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου και το περιβάλλον του, η οικογένεια και οι φίλοι του, ανησυχούν για την ασφάλεια του.

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι έχει θεσμοθετηθεί ο αποκαλούμενος «Φαιδώνιος έπαινος εντιμότητας».

Εν τω μεταξύ, σήμερα αναμένεται να καταθέσει ο Δήμαρχος Πάφου αναφορικά με τις καταγγελίες, στις οποίες προέβη στο Σίγμα και νωρίτερα στο Sigmalive για κακοδιαχείριση των τ/κ περιουσιών.

Ο κ. Φαίδωνος κατονόμασε συγκεκριμένα πρόσωπα και αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε 15 υποθέσεις, που σχετίζονται, όπως υποστηρίζει, με το σκάνδαλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα