Έξυπνες ιδέες για χειροποίητες κατασκευές!

Είσαι μόνος στο σπίτι και δεν ξέρεις με τι να ασχοληθείς; Αντί να ξοδεύεις άσκοπα τον χρόνο σου μάζεψε ότι αντικείμενο έχεις και υιοθέτησε τις παρακάτω Iδέες για χειροποίητες κατασκευές, για να δώσεις νέα εικόνα στον χώρο σου.

Αξιοποίησε τα γυάλινα μπουκαλάκια που δεν χρησιμοποιείς. Πρόσεξε να έχουν παρόμοιες αποχρώσεις για να δίνουν μια ομοιόμορφη εικόνα. Αν επιλέξεις να τα χρησιμοποιήσεις σαν βάζα, διάλεξε και τα κατάλληλα λουλούδια ώστε να δένουν αρμονικά με τον χώρο.

Δημιούργησε ένα διακοσμητικό μπολ

από κουμπιά. Όμορφη, ιδιαίτερη και πολύ εύκολη κατασκευή. Μάζεψε ό,τι κουμπιά δεν χρειάζεσαι, φούσκωσε ένα μπαλόνι και κόλλησε πάνω τα κουμπιά με κόλλα χειροτεχνίας. Στην συνέχεια σπάσε το μπαλόνι και καθάρισε το άχρηστο μέρος.

Αν παίζεις τένις, χρησιμοποίησε δημιουργικά μερικές από τις μπάλες για να κατασκευάσεις μια κρεμάστρα για τα κλειδιά σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να ζωγραφίσεις δύο μάτια στο μπαλάκι, και να του ανοίξεις μια τρύπα για στόμα. Και είναι έτοιμο για να το κρεμάσεις στον τοίχο.

Παρατήρησες στην ντουλάπα μερικές παλιές ξύλινες κρεμάστρες; Μην τις πετάξεις! Χρησιμοποίησε τις για έναν πιο handmade και καλόγουστο τρόπο να κρεμάς τις αφίσες στο δωμάτιο σου, δίνοντας έναν πιο ξεχωριστό τόνο στον τοίχο.

Έχεις αμέτρητες οικογενειακές φωτογραφίες; Τότε, κατασκεύασε πανεύκολα ένα εντυπωσιακό ρολόι τοίχου.

Πηγή: reconsblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα