Εξήγγειλε υποψηφιότητα για την Αντιδημαρχία Αγλαντζιάς ο Κώστας Φωτίου

Μπροστά στις προκλήσεις που φέρνει μαζί της η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες της Αγλαντζιάς, θέτω ενώπιον σας την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου για την Αντιδημαρχία Αγλαντζιάς.

Απευθύνομαι με σεβασμό και ειλικρίνεια σε όλες και όλους, ανεξαρτήτως ιδεολογικής και πολιτικής προέλευσης, δηλώνοντας πως μαζί με τον νέο Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο θα εργαστώ με ζήλο για την πρόοδο και την ευημερία του νέου Δήμου και ιδιαίτερα για την Αγλαντζιά μας.

Την Αγλαντζιά, που μετά από δεκαετίες αυτόνομης λειτουργίας του Δήμου, θα πρέπει να βρει τον βηματισμό της στο νέο περιβάλλον ως μέρος του Μητροπολιτικού Δήμου της Πρωτεύουσας.

Η διαχρονική ενασχόλησή μου με τα κοινά και η ενεργός συμμετοχή μου ως ιδρυτικό και καθοδηγητικό μέλος σε πληθώρα εθελοντικών οργανώσεων της Αγλαντζιάς, συντέλεσαν στο να αναπτύξω μια ρεαλιστική οπτική προς τα προβλήματα και τις ανάγκες των δημοτών μας. Συνάμα, αποτελεί εχέγγυο της ικανότητας μου να συμβάλλω ενεργά και αποτελεσματικά στην επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν στον Δήμο μας, καθώς και στην επανεκκίνηση έργων που έχουν μείνει στάσιμα.

Πρώτιστο μέλημα μου, είναι και θα παραμείνει η ενίσχυση του κοινωνικού και ανθρώπινου προσώπου της πόλης μας, η βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας και η διατήρηση του χαρακτήρα και της ταυτότητας της Αγλαντζιάς.

Στη ζωή μου έμαθα να διεκδικώ και να αγωνίζομαι, χωρίς να υποχωρώ και να φέρνω αποτελέσματα. Αυτό θα πράξω και για την Αγλαντζιά, για να μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο σχήμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δεν διεκδικώ την Αντιδημαρχία της Αγλαντζιάς για να μηδενίσω τα όσα μέχρι σήμερα έγιναν.

Διεκδικώ την Αντιδημαρχία της Αγλαντζιάς για να κάνουμε πράξη όσα ΔΕΝ έγιναν.

Και για να το πετύχουμε αυτό, απευθύνομαι στη δική σας στήριξη.

Μοναδική μου φιλοδοξία, είναι η Αγλαντζιά και όλοι εσείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα