Εξήγγειλε ανεξάρτητη υποψηφιότητα για την αντιδημαρχία Ιδαλίου ο Κουσιουμάρης

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές διεκδικώντας την θέση του Αντιδημάρχου Ιδαλίου, εξήγγειλε ο Χαράλαμπος Κουσιουμάρης Χαραλάμπους.

Αυτούσια η εξαγγελία του: 

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Η πολύχρονη μου εμπλοκή στα κοινά του Δαλιου αλλά και η αγάπη μου για τον Δήμο μας, με οδήγησαν στην απόφαση να υποβάλω την ανεξάρτητη υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές

διεκδικώντας την θέση του Αντιδημάρχου Ιδαλίου. Στηρίζομαι στον δυναμισμό, τις νέες ιδέες, τον επαγγελματισμό αλλά και στην πράσινη ανάπτυξη ως κύρια κατεύθυνση για το μέλλον του τόπου μας. Η νέα αρχή που εκπροσωπώ φέρνει μια καινούργια και φρέσκια δυναμική στην τοπική διακυβέρνηση.

Με συνεργασία και σκληρή δουλειά, θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που προκύπτουν από την μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης και θα οδηγήσουμε το δημοτικό διαμέρισμα Ιδαλίου στην νέα εποχή!

Οι εμπειρίες που αποκόμισα τα τελευταία δύο χρόνια ως δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος της επιτροπής περιβάλλοντος και καθαριότητας, αλλά και ως αντιπρόεδρος της σχολικής εφορείας, υπεύθυνος σε θέματα ασφάλειας και υγείας, αποτελούν εφόδια για να ανταποκριθώ στις υψηλές απαιτήσεις που προκύπτουν από το αξίωμα που διεκδικώ εκλογή.

Με αίσθημα ευθύνης σας προσκαλώ να συμμετάσχετε σε αυτό το ταξίδι για ένα νέο και δυναμικό Δήμο. Με την υποστήριξη σας μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα Δήμο γεμάτο αισιοδοξία για το μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα