Εξελίξεις στον τετραπλό - Παραδέχθηκε ενοχή η Γρηγορίου

Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν σήμερα ενώπιον Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας, όπου συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία για τον τετραπλό φόνο που διαπράχθηκε το βράδυ της 23ης Ιουνίου 2016 στην Αγία Νάπα.

Θύματα της επίθεσης ήταν ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης, ο αστυνομικός Ηλίας Χατζηευθυμίου, η σύζυγός του Σκεύη Χατζηευθυμίου και ο Yiani Vogli, ένας εκ των δραστών.

Όπως ανέφεραν από νωρίς το πρωί οι πληροφορίες του SigmaLive

οι εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονταν καταιγιστικές, όπως και ήταν. Η υπόθεση λαμβάνει διαφορετική τροπή πλέον μιας και η κατηγορούμενη Σοφία Γρηγορίου παραδέχθηκε ενοχή και καταθέτει πλέον ως μάρτυρας κατηγορίας. Ίδιες πληροφορίες, ανέφεραν ότι η εν λόγω «λύγισε» και ξετύλιξε το κουβάρι των εμπλεκομένων στο μακελειό που συγκλόνισε το παγκύπριο το περασμένο καλοκαίρι.

Σημειώνεται ότι αυξημένα ήταν και σήμερα, όπως και κάθε φορά εξάλλου, τα μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο.

Συνέχεια την Παρασκευή

Η Σοφία Γρηγορίου ενώπιον Δικαστηρίου άλλαξε την απάντησή της στο κατηγορητήριο από μη παραδοχή σε παραδοχή σε ό,τι αφορά την κατηγορία της συνέργειας, μετά τη διάπραξη κακουργήματος. Μετά την εξέλιξη αυτή, αύριο, Παρασκευή, στις 12:00 ο συνήγορος της Γρηγορίου θα αγορεύσει για μετριασμό της ποινής.

Η διαδικασία για την υπόθεση ενώπιον του Μόνιμου Κακουριοδικείου Λάρνακας θα συνεχιστεί κανονικά στις 10 Απριλίου.

Ο συνήγορος της κατηγορούμενης, Αλέξανδρος Κληρίδης, ζήτησε χρόνο προκειμένου να ετοιμαστεί για αγόρευση για μετριασμό της ποινής και το Δικαστήριο όρισε τη δικάσιμο για αύριο στη 12:00 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούμενοι είναι οι Loy Dejan 42 χρονών, Μάριος Χριστοδούλου άλλως Μπέννυ 39 χρονών, Παναγιώτης Πένταυκας 38 χρονών και Σοφία Γρηγορίου 28 χρονών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν από κοινού τις κατηγορίες της συνωμοσίας για φόνο, φόνου εκ προμελέτης, απόπειρας φόνου, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, κατοχής πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β, κατοχής πυροβόλου όπλου κατηγορίας Α, κατοχής πυρομαχικών πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β και κατοχής πυρομαχικών πυροβόλου όπλου κατηγορίας Α.

Keywords
Τυχαία Θέματα