Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς εναντίον της Φαίης Σκορδά

Πριν λίγες ημέρες η εκπομπή "Πρωινό" αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι η παρουσιάστρια που θα αντικαταστήσει την Δούκισσα θα Νομικού στην εκπομπή Joy θα είναι η Ράνια Θρασκιά. Παράλληλα, όμως, ένα ακόμα όνομα που συζητιόταν για να πάρει τη συγκεκριμένη θέση ήταν και η Ευγενία Μανωλίδου.

Η Φαίη Σκορδά

στην εκπομπή αντέδρασε υπερβολικά όταν οι συνεργάτες της προσπάθησαν να συγκρίνουν την τηλεοπτικής πορεία της Ευγενείας με αυτή της Ράνιας κάνοντας διάφορες αρνητικές δηλώσεις προς τη γυναίκα του Γεωργιάδη.

Όπως ήταν αναμενόμενο αυτό το συμβάν δεν θα έμενε ασχολίαστο από το Νίκο Μουτσινά που έσπευσε να αναφέρει στον αέρα της εκπομπής "Πρωινό Σου-Κου" ότι: «Μπράβο στην ομάδα που ξεφτίλισε με τόσο ωραίο τρόπο τη Φαίη Σκορδά, τους ευχαριστούμε όλους που δείξαμε το απόσπασμα το περσινό για να έχει βάση αυτό που θα πούμε. Γιατί τα ανακοινώνουν όλα από το Πρωινό; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Είναι κάτι τόσο εσωκαναλικό το ποιος θα συνεχίσει το Joy μετά τη Δούκισσα. Δεν κάνουν όλοι οι παρουσιαστές σκαλέτα και μοντάζ. Εδώ το έθεσε μάλλον ότι για να είσαι παρουσιαστής πρέπει να έχεις τα εξής. Δεν είναι παρουσιαστές μόνο δημοσιογράφοι. Είναι άλλο το παρουσιάζω και άλλο το φτιάχνω μια εκπομπή. Βλέπεις το μάτι μου που γυαλίζει; Μου λες ότι έχει δίκιο για το κομμάτι αυτό. Ποιος έχει δίκιο; Γιατί έχει δίκιο η Φαίη Σκορδά; Δεν αποφασίζουν οι εκπομπές ποιος θα παρουσιάσει το Joy».

Keywords
Τυχαία Θέματα