Εξαλλος ο Κλοπ με τη διαιτησία

Η Σαουθάμπτον νίκησε 1-0 τη Λίβερπουλ στο «Ανφιλντ» και με δύο νίκες (είχε επικρατήσει 2-1 και στο πρώτο ματς) προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ. Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, είχε μεγάλα παράπονα από την αστοχία των παικτών του, αλλά και τη διαιτησία του αγώνα, ειδικά για ένα πέναλτι που ζήτησε η ομάδα του σε χέρι παίκτη της Σαουθάμπτον:

«Ο διαιτητής δεν το είδε κι αυτό δεν βοήθησε. Αν ακούγαμε καμιά φορά κανένα σφύριγμα υπέρ μας, καλά θα ήταν. Δεν έχει γίνει πολλές φορές φέτος. Κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεχτήκαμε γκολ

από οφσάιντ και τώρα δεν μας δόθηκε πέναλτι. Δεν ψάχνω δικαιολογίες, αλλά είναι δύσκολο να αποδεχτώ τέτοιες αποφάσεις κάθε εβδομάδα», τόνισε ο Κλοπ και συμπλήρωσε για τους παίκτες του:

«Δεν μπορείς να δημιουργήσεις περισσότερες ευκαιρίες από ό,τι εμείς στο δεύτερο μέρος. Δεν είμαι σίγουρος αν μπορούμε να παίξουμε πιο πολύ ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Όταν γίνεται αυτό, παίρνεις ρίσκο και αυτό οδηγεί σε αντεπιθέσεις. Χάσαμε πολλές μεγάλες ευκαιρίες, μας έλειψε η τύχη. Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή μας, αλλά πρέπει να σκοράρουμε. Το θέμα όμως είναι πως σε ένα τέτοιο θεσμό δεν μετρά αν παίζεις καλά, αλλά αν προκρίθηκες».

Keywords
Τυχαία Θέματα