Έβγαλαν «μαχαίρια» για τις εκλογές του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου (pics)

Έντονη διαδικτυακή αντιπαράθεση προκάλεσε ηλεκτρονικό μήνυμα που απέστειλε κατά λάθος, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, ο δικηγόρος Χρίστος Κληρίδης προς τον ανθυποψήφιό του για την θέση του προέδρου του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, Θανάση Κορφιώτη.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του, ο δικηγόρος Θανάσης Κορφιώτης έγραψε ότι «έλαβα και εγώ ηλεκτρονικό μήνυμα με το οποίο ο κος Χρίστος Κληρίδης ζητά να τον στηρίξω! Ό,τι νά 'ναι! Σεβασμός προς τους συναδέλφους μηδέν. Τυχαίες αποστολές μηνυμάτων.

Αν, ενόψει

εκλογών, δεν σας στείλω αυτόκλητα μηνύματα, αν δεν σας πάρω σε καφέ και σε ταβέρνες, μην με παρεξηγήσετε. Είναι γιατί σας σέβομαι». Την ανάρτησή του συνόδεψαν σχετικές εικόνες από το ηλεκτρονικό μήνυμα που δέχθηκε από τον Χρίστο Κληρίδη.

Στη συνέχεια, ο Χρίστος Κληρίδης σχολίασε κάτω από την εν λόγω ανάρτηση ότι «αγαπητέ Συνάδελφε. Πρόκειται για λάθος υπαλληλικό. Απολογούμαι. Ευχαριστώ για τα σχόλια. Καλήν επιτυχία», με τον ανθυποψήφιό του να απαντά ότι «προφανώς και είναι λάθος. Αυτή είναι η ουσία του σχολίου μου. Επίσης καλή επιτυχία».

Εντούτοις, η συζήτηση δεν σταμάτησε εκεί, με τους δύο δικηγόρους να διατηρούν την συζήτηση σε υψηλούς τόνους.

Δείτε πιο κάτω ολόκληρη την αντιπαράθεση στο Facebook:

Keywords
Τυχαία Θέματα