Έβαλε "Τεστ Άρσεναλ" στην κοπέλα του!(ΦΩΤΟ)

Ένας φίλος των "κανονιέρηδων" βρήκε τον τέλειο τρόπο για να δοκιμάσει τη σχέση του με την κοπέλα του: την έβαλε να κάνει το "Άρσεναλ Τεστ"! Δείτε αν πέρασε ή έμεινε... μεταξεταστέα!


Η παρακάτω ιστορία δεν είναι προϊόν φαντασίας αλλά πραγματικότητα. Φίλος της Άρσεναλ θέλησε να τεστάρει τη σχέση του με την κοπέλα του έναν μοναδικό τρόπο: βάζοντάς της διαγώνισμα (!) με τις ερωτήσεις να αφορούν αποκλειστικά τους αγαπημένους του "κανονιέρηδες".

Μεταξύ των άλλων η ταλαίπωρη Saskia κλήθηκε να ονοματίσει τη βασική 11άδα της Άρσεναλ και τη θέση στην οποία αγωνίζεται ο κάθε παίκτης

αλλά και να γράψει με λίγα λόγια για ποιο λόγο ο Αλέξις Σάντσες είναι καλύτερος από τον Εντέν Αζάρ, με τις γνώσεις της για την Άρσεναλ να αποδεικνύονται εντυπωσιακές καθώς πήρε συγκέντρωσε ποσοστό 87%. (από τους 50 βαθμούς που έδινε το quiz μάζεψε 43.5).

Ήταν μάλιστα τόσο ενθουσιασμένος ο φίλος της Άρσεναλ με τις πολλές εύστοχες απαντήσεις που έδωσε το "έτερον ήμισυ" με αποτέλεσμα να την βαθμολογήσει με "Α" και να σχολιάσει: "Μπράβο Saskia. Ως αποτέλεσμα δεν θα σε παρατήσω".

Keywords
Τυχαία Θέματα